Micsoda luxus! Balázs Klári ajándékot kapott férjétől

Forrás: Viasat3 -
Korda György Balázs Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap ünnepli születésnapját Balázs Klári, férje pedig csodaszép ajándékkal - egy valódi Versace-kollekcióval - ajándékozza meg őt. 

A Blikknek nyilatkozott Balázs Klári arról, hogy micsoda luxus ajándékokkal lepte meg őt a férje. "Gyuri egy csodás Versace táskát vett nekem. Nagyon élénk színe van, korallpiros, gyönyörű! Van egy ugyanilyen színű cipőm is, tökéletesen passzol hozzá, valójában ezért is lett ez a darab. Nekem elsőre kicsit merész ez a szín, de Gyuri mindig pontosan tudja, hogy mi az, ami jól áll majd nekem. Szerencsére nem kellett vele vasárnapig várnom, megkaptam előbb, így már felavattam."

Balázs Klári és Korda György Forrás: Viasat3

Nem ez az egyetlen ajándék, amit Klárika kapott. Két Versace blúzt és az olasz divatmárka egyik nadrágját is szeretett nejének ajándékozta Korda György.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.