Vele pózol Berki Krisztián - fotó

Forrás: Facebook/Berki Kirsztián -
Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olaszországi nyaralása alatt egy igazán csinos, szőke nővel fotózták le Berki Krisztiánt. A képet pedig örömmel töltötte fel az Instagramra az Édes élet szereplője. De mit szól ehhez kedvese, Pamela?

Berki Krisztián éppen Olaszországban nyaral kedvesével, de a legfurcsább az egészben, hogy alig látunk olyan fotót, amin közösen szerepelnek. Helyette Berki előszeretettel mutogatja azokat a képeket, amelyeken egy titokzatos nővel látható, aki alaposan megdolgozza a férfi testét. Esküvő helyett tehát nyaralás lett Berkiéknél, de mit szól a képekhez Pamela?

A legjobb kozmetika ha élvezzük az életet✌ @emykee #aberkilife #motivation #emykee #italy #trip #aberki

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Stohl Luca párkapcsolatáról mesélt egy jósnő: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170804-ilyen-stohl-luca-szerelmi-elete-egy-josno-szerint.htmlA Fem3 Café mai adásában egy jósnő vendégeskedett, aki nem csak a nézők, hanem Stohl Luca jövőjével is foglalkozott. TV + SztárokOrigoŐszinte vallomást posztolt Hosszú Katinka http://www.life.hu/sztarok/20170804-hosszu-katinka-oszinten-vallott-a-kozossegi-oldalan.htmlHosszú Katinka vegyes érzelmekkel fogadta a hírt, mely szerint állomásonként csak négy számban versenyezhet. Őszinte vallomást tett közzé az oldalán. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEzt üzente a világnak dühében Shane Tusup http://www.life.hu/sztarok/20170804-shane-tusup-uzent-a-vilagnak-katinka-miatt.htmlShane Tusup úgy gondolja, Katinkát nem becsülik eléggé hazánkban. És abban is biztos, hogy minden más lenne, ha amerikai úszó lenne. TV + Sztárok--Ezt gondolja Gianni a házasságról http://www.life.hu/sztarok/20170804-ez-gianni-annoni-velemenye-a-hazassagrol.htmlA híres olasz férfi már többször is elárulta, hogy Zita előtt soha nem gondolt komolyabban a házasságra, de aztán mégis csak férj lett belőle. Most pedig elárulta, hogy mit gondol a házasságról. TV + SztárokOrigoMegalázták D. Nagy Lajost a Bikini frontemberéthttp://www.life.hu/sztarok/20170804-megalaztak-d-nagy-lajost-a-bikini-frontemberet-egy-rendezvenyen.htmlEgy hazai rendezvényről tálalt ki a Bikini frontembere. D. Nagy Lajos úgy érzi, megalázó helyzetbe hozták a zenekarával együtt. TV + Sztárok--Csodás női lábakról posztolt Baronits Gábor: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170803-vegtelen-labakrol-posztolt-baronits-gabor.htmlHoppá! Elrabolták a sztár szívét? De vajon ki a szerencsés? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.