Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly többéves titkáról derült ki az igazság. A színész a Mokkában mutogatta meg tetkóit, és az egyik bizony elárulta.  

Gesztesi Károlynak összesen öt gyermeke van, a legkisebb Áron, az a kisfiú, aki akkor fogant és született, amikor Gesztesi Károly még Liptai Claudiával élt házasságban. A gyermek édesanyja Gesztesi volt párja, aki akkor szinte egy telken élt a házaspárral, de külön lakásban. Azonban Gesztesi erről soha nem beszélt, így csak találgatások mentek a kisfiú édesapjával kapcsolatban.

Ahogyan a Bors szombaton megírta, amikor a napokban Gesztesi a Mokkában mesélt a tetoválásáiról, végre kiderült az igazság!

A színészt azért hívták meg a Mokkába, hogy új tetoválásáról beszéljen, ám Mádai Vivien kiszúrt valamit a tetkón. Arról kérdezte Gesztesit, hogy mit jelentenek a liliomba karcolt betűk. "Kérlek szépen, ezek kezdőbetűk, a gyerekeim nevének kezdőbetűi.

És az egészet vigyázza ez a medve."

Gesztesi a Mokkában Forrás: Life.hu
Ez a nő kényezteti Berki Krisztiánt - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170805-ez-a-no-kenyezteti-berki-krisztiant.htmlOlaszországi nyaralása alatt egy igazán csinos, szőke nővel fotózták le Berki Krisztiánt. A képet pedig örömmel töltötte fel az Instagramra az Édes élet szereplője. De mit szól ehhez kedvese, Pamela?TV + SztárokOrigoStohl Luca párkapcsolatáról mesélt egy jósnő: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170804-ilyen-stohl-luca-szerelmi-elete-egy-josno-szerint.htmlA Fem3 Café mai adásában egy jósnő vendégeskedett, aki nem csak a nézők, hanem Stohl Luca jövőjével is foglalkozott. TV + SztárokOrigoMegalázták D. Nagy Lajost a Bikini frontemberéthttp://www.life.hu/sztarok/20170804-megalaztak-d-nagy-lajost-a-bikini-frontemberet-egy-rendezvenyen.htmlEgy hazai rendezvényről tálalt ki a Bikini frontembere. D. Nagy Lajos úgy érzi, megalázó helyzetbe hozták a zenekarával együtt. TV + Sztárok--Rékasi Károly ügye még messze van a befejezéstől http://www.life.hu/sztarok/20170804-nem-tud-lezarulni-rekasi-karoly-ugye.htmlRékasi Károly balesetének felgöngyölítése jóval több időt vesz igénybe, mint ahogy arra a többség számított. De a színész még így is azt mondja, nagyon sok mindent nem ért. TV + Sztárok--Csodás női lábakról posztolt Baronits Gábor: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170803-vegtelen-labakrol-posztolt-baronits-gabor.htmlHoppá! Elrabolták a sztár szívét? De vajon ki a szerencsés? TV + Sztárok--Meghalt Robert Hardy, a Harry Potter filmek sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170803-meghalt-robert-hardy.html91 éves korában meghalt Robert Hardy, a Harry Potter filmek sztárja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.