Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékezetes interjút adott a minap a TV2 Mokkájának a Balatonon Kozsó. Dér Heni az Instagramján reflektált erre. 

"Nem hiszitek el, a hajòn maga Kozsò, Dunai delfinvadàszaton èpp...Ha hoz egyet, amit eszik-iszik" - cinkelte az énekest Heni.

Ha nem láttad az ominózus Kozso-videót, mutatjuk újra:

Sváby András munkáról és válásról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170806-svaby-andras-atv-s-munkarol-es-valasrol-beszelt.htmlAz ATV-n visszatérő Sváby András munkáról és magánéletről beszélt. TV + Sztárok--Így vallott szerelmet Dundika Majkának a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20170804-igy-vallott-szerelmet-dundika-majkanak.htmlNyaralása alatt sem feledkezik meg élete párjáról Dundika. TV + SztárokOrigoUgyanazzal a nővel csalták meg Sarka Katát és Kulcsár Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20170730-ugyanazzal-a-novel-csalatak-meg-sarka-katat-es-kulcsar-edinat.htmlKasza Tibi műsorában mesélte el Sarka Kata és Kulcsár Edina, hogy ugyanazzal a nővel csalták meg őket exeik. TV + SztárokOrigoDurván beszóltak VV Zsoltinakhttp://www.life.hu/sztarok/20170730-durvan-beszoltak-vv-zsoltinak-az-ellenorok.htmlVV Zsolti azt állítja, elfelejtette, hogy lejárt a bérlete. Természetsen pont akkor jöttek az ellenőrök is, akik megbüntették, miközben az RTL Klubba tartott. A srácot nem is ez zavarja, hanem az, ahogyan beszéltek vele. TV + Sztárok--Benkő Dániel szerint Bazsarózsa kövérhttp://www.life.hu/sztarok/20170801-benko-daniel-szerint-kedvese-bazsarozsa-kover.htmlA TV2 Mokkájának volt a vendége Benkő Dániel és Bazsarózsa. TV + Sztárok--Schobert Norbi: "Egyszerűbb azt mondani, hogy cukorbeteg vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20170801-cukorbetegnek-adja-ki-magat-schobert-norbi.htmlA tegnapi nap egyik legolvasottab bulvárhíre minden bizonnyal az volt, hogy vajon Schobert Norbi kifőzette vagy nem főzette ki magának azt a bizonyos tésztát, abban a bizonyos olasz étteremben. Norbi azt posztolta, hogy a saját termékét fogyasztotta az étteremben, amíg az étterem a Facebookon arról ír, hogy ők csak helyi alapanyagból dolgoznak, és most sem tettek kivételt. Mi az igazság? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.