David Beckham gyászol: nagymamájáról emlékezett meg születésnapja alkalmából

Forrás: AFP -
nagymama halál David Beckham gyász születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham nagy tiszteletet érez családja összes nőtagja iránt, de sajnos nem mindenki lehet már vele, aki annak idején nagy hatást gyakorolt rá. Nagymamája ilyen emeber volt, rá emlékezett az egykori sztárfocista egy megható posztban.

A sztárfocista híres arról, hogy mennyire szereti és tiszteli a családja nőtagjait, legyenek azok kicsik, vagy nagyok. Ez nem véletlen, hiszen nagy hatást gyakorolt rá annak idején a nagymamája, aki sajnos már nem lehet köztük. David Beckham persze soha nem fogja feledni a nagyiját, még mindig gyászolja azt a személyt, aki sok mindenre metanította őt. Ezúttal születésnapja alkalmából emlékezett meg róla a focista egy közös képpel, és megható sorokkal.

David Beckham rég elvesztett nagymamáját gyászolja Forrás: AFP

"Ma lenne a nagymamám születésnapja. Ő egy hihetetlenül különleges ember volt számunkra sokféle módon... Olyasvalaki volt, aki szerette a családját, és ő volt az egyik legerősebb nő, akit valaha ismertem. Hiányzol" - írta David Beckham a kép mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.