Halálra gázolták a The Voice sztárjának, Paul Blacknek a kislányát

Forrás: Youtube -
gázolás halál Paul Black
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A parkból tartott hazafelé az egyéves kislány és apukája, amikor egy terepjáró elgázolta őket. Az apa súlyos sérüléseket szenvedett, a kislány pedig meghalt. 

Apa-lánya napot tartott Paul Black a kislányával, aki a következő hónapban töltötte volna be a második életévét. A The Voice sztárja és gyermeke a parkból tartottak hazafelé, amikor egy terepjáró őrült sebességgel feléjük száguldott. Az apa hiába próbálta, nem tudta megmenteni a kislányát az ütközéstől, mindkettőjüket elgázolta a hatalmas autó.

Halálra gázolták Paul Black kislányát Forrás: Youtube

A kislányt mentőhelikopterrel szállították kórházba, Paul Black is súlyos sérüléseket szenvedett. A gyermeket azonban nem sikerült megmenteni, életét vesztette. A rendőrség szerint az autó fékberendezése elrpmlott, ezért gázolta el Pearlt és az apukáját. A család teljesen összetört, ahogy a közeli ismerősök és szomszédaik is. "Olyan gyönyörű kislány volt, csodaszép barna szemei voltak. Ez szívszorító" - mondta az egyik szomszéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.