Robert Pattinson katy perry randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry jelenleg egyedülálló, és nagy erőkkel keresi az igazit: nemrég randizott, ráadásul egy olyan színésszel, akiről már csaknem meg is feledkeztünk! Robert Pattinsonnal vacsorázott!

Katy Perry legutóbb Orlando Bloommal járt, de annak a viszonynak csúnya vége lett. Legalábbis erre utal az, hogy az énekesnő teljes átalakuláson ment keresztül a szakítás után. Azóta fiús, rövid hajjal éli mindennapjait, és talán kicsit meg is zakkant a fájdalmas vég miatt, de ez nem tántorítja el őt a pasizástól. Nagyon úgy tűnik, hogy az énekesnő összeszedte magát, és újra randizik.

Katy Perry és Robert Pattinson randiznak! Forrás: Getty Images

Rajongók buktatták le őt, és egy színészt, ahogy épp romantikus vacsorájukat fogyasztják. Katy Perry nem mással randizik, mint Robert Pattinsonnal! Így mostmár azt is tudjuk - legalábbis reméljük -, hogy FKA Twigs énekesnővel már valószínűleg nincs együtt a színész. A TMZ által publikált képeken úgy tűnik Rop és Katy jól szórakoztak, talán végre egymásban megtalálják azt, amit eddig másokban hiába kerestek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.