A galaxis őrzői 2 David Hasselhoff
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem semmi, hogy a 65 éves sztár milyen lazán nyomja a legújabb klipjében. Talán ezt hívják örök fiatalságnak. 

David Hasselhoffon nem látjuk az idő múlását. Habár a külseje már nem olyan 65 évesen, mint 30 évvel ezelőtt, de a mentalitása, a viselkedése pont olyan, mint régen. Ez bizonyára a személyiségének köszönhető, meg persze annak is, hogy egy 27 évvel fiatalabb nővel tölti a szabadidejét.

David Hasselhoff hihetetlenül fiatalos Forrás: AFP/Valery Hache

Sőt, nem csak az idejét tölti vele, hanem már el is jegyezte. Így azért könnyű formában tartania magát. A híres színész egy interjúban be is vallotta: nem azért kérte meg a lány kezét, mert vele akar élni. Hanem azért, mert nélküle nem tud - ez aztán romantika a javából.

Most pedig a Galaxis őrzői 2. kapcsán került szóba a sztár, aki egy aprócska, de velős jelenetben is megjelent, sőt, ő maga énekelte a főcímdalt is. A videoklip pedig fantasztikus, és nagyon vicces. Hoffman úgy viselkedik benne, mintha 18 éves lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.