Gregor Bernadett soha nem fogja feldolgozni édesapja halálát: még mindig vele duettezik

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Gregor Bernadett Gregor József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett édesapja 66 évesen távozott az élők sorából, de a színésznő a mai napig gyászolja őt. Még mindig vele énekel duetteket.

Gregor József 11 éve, 66 évesen távozott az élők sorából, amit lánya, Gregor Bernadett soha nem tud teljesen feldolgozni. Beletörődött a megváltoztathatatlanba, de megbékélni nem fog azzal, hogy édesapjának ilyen korán kellett távoznia.

Gregor Bernadett még mindig gyászolja édesapját Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Mérhetetlen düh van bennem, hogy még csak most lenne 77 éves. Még dolgozna, énekelne,
és az unokáival lehetne" - mondta Gregor Bernadett, aki nem szereti a temet őlátogatást. "Idén nem megyek oda a születésnapjára.

édesapám máig a szívemben él, része a mindennapjaimnak.

Blikknek

Megrendítő: Így küzdött életéért Gregor József

Az ország egyik legnevesebb operaénekese, Gregor József nagy műtéteken esett át, miután kiderült, súlyos betegséggel küzd. Mindent megtett a gyógyulása érdekében. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Az Irigy Hónaljmirigy tagjának, Kabai Lászlónak ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát http://www.life.hu/sztarok/20170808-kabai-laszlonak-ittas-vezetes-miatt-elvettek-a-jogositvanyat.htmlMég egy sztárt meszeltek le a rendőrök ittas vezetésért: Kabai László, az Irigy Hónaljmirigy dobosa egy szombati fellépés után ült autóba alkoholos befolyásoltság alatt. Azonnal elvették a jogsiját. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most Szíj Melinda - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170807-igy-nez-ki-most-szij-melinda.htmlÚj klipet dobott a piacra Szíj Melinda, aki a Megasztár ötben tűnt fel, és teljesen megosztotta az embereket. Vagy imádták, vagy csúfolták őt, de nézd meg, hogy néz ki most! TV + SztárokOrigoHalálra gázolták a The Voice sztárjának, Paul Blacknek a kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20170807-halalra-gazoltak-paul-blacknek-a-kislanyat.htmlA parkból tartott hazafelé az egyéves kislány és apukája, amikor egy terepjáró elgázolta őket. Az apa súlyos sérüléseket szenvedett, a kislány pedig meghalt. TV + Sztárok--David Beckham gyászol: nagymamájáról emlékezett meg születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170807-david-beckham-nagymamajat-gyaszolja.htmlDavid Beckham nagy tiszteletet érez családja összes nőtagja iránt, de sajnos nem mindenki lehet már vele, aki annak idején nagy hatást gyakorolt rá. Nagymamája ilyen emeber volt, rá emlékezett az egykori sztárfocista egy megható posztban. TV + SztárokAFPA Fox News híradósa, Eric Bolling péniszfotókkal zaklatta kollégáit: felfüggesztettékhttp://www.life.hu/sztarok/20170807-peniszfotokkal-zaklatta-kollegait-eric-bolling-felfuggesztettek.htmlIgazi hírességnek számít Eric Bolling, aki már jó ideje a Fox News híradósa, de már nem lesz az, ha az ellene felhozott vádak igaznak bizonyulnak: több kollégája állítja, kéretlen péniszfotókat kapott a műsorvezetőtől. TV + Sztárok--Diana hercegnő halála: a sofőr apja álltja, meggyilkolták a hercegnőt!http://www.life.hu/sztarok/20170807-diana-hercegnot-meggyilkolhattak.htmlDiana hercegnő, a szeretője és az autó sofőrje is meghalt a 20 évvel ezelőtti tragikus balesetben. Vagy mégsem baleset volt? Az autót vezető Henri Paul apja szerint a hercegnőt meggyilkolták, a fia pedig csak járulékos veszteség volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.