Szepesi Niki semmit nem bánt meg: Videó!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
úszónő Szepesi Nikolett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szepesi Nikire mindenki kíváncsi, hiszen hosszú idő után újra visszatér a versenyszerű úszás világába. A híres sportoló őszintén mesélt a részletekről. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Szepesi Niki is indul a Fina Masters VB-n. A 29 éves sportoló elárulta, hogy 50, 100 és 200 méteres távon is csúcsot szeretne dönteni. Ezzel kapcsolatban is kérdezték egy friss interjúban, de természetesen a múltról, és a könyvéről is szó esett.

Szepesi Niki visszatér: őszintén mesélt az életéről Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Niki kerek perec rávágta, hogy ma is ugyanúgy vállalná a könyv megírását, mint akkor. Az Én, a szexmániás című műve nagy port kavart, de ennek ellenére nem csinálná most sem másképp:

"Abszolút az őszinteség mellett vagyok a mai napig amióta ugye az a könyv megíródott. Nem változtatnék semmin, ugyanígy csinálnám. Ugyanúgy megszületnék, úszás, megírnám a könyvet, most is úszom, gyerekekkel foglalkozom. Tehát bárki bármit mond, a munkám azért az bizonyít. És elfogadnak. Mind a gyerekek, mind a szülők" - mesélte Niki.

A híres sportoló azt is elárulta, hogy augusztus 15-én ússza a 200 méteres hát távját, majd augusztus 18-án, 19-én és 20-án is láthatjuk a medencében.

Gregor Bernadett soha nem fogja feldolgozni édesapja halálát: még mindig vele duettezikhttp://www.life.hu/sztarok/20170808-gregor-bernadett-soha-nem-fogja-feldolgozni-edesapja-halalat.htmlGregor Bernadett édesapja 66 évesen távozott az élők sorából, de a színésznő a mai napig gyászolja őt. Még mindig vele énekel duetteket. TV + Sztárok--Az Irigy Hónaljmirigy tagjának, Kabai Lászlónak ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát http://www.life.hu/sztarok/20170808-kabai-laszlonak-ittas-vezetes-miatt-elvettek-a-jogositvanyat.htmlMég egy sztárt meszeltek le a rendőrök ittas vezetésért: Kabai László, az Irigy Hónaljmirigy dobosa egy szombati fellépés után ült autóba alkoholos befolyásoltság alatt. Azonnal elvették a jogsiját. TV + SztárokOrigoFresh Wiki nélkül, egyedül jár fellépni Fresh Andihttp://www.life.hu/sztarok/20170808-fresh-wiki-nelkul-egyedul-jar-fellepni-fresh-andi.htmlBármelyik percben világra jöhet Wiki babája, így Andi most egyedül tartja a frontot a színpadon. Alig várja, hogy társa is visszatérjen, ráadásul a gyerkőcnek is szerepet szán a formáció életében. TV + Sztárok--Vujity Tvrtko csak helyettesíteni fog a Naplóban az ATV-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20170807-vujity-tvrtko-csak-helyettesiteni-fog-heti-naplo-svaby-andrassal-atv.htmlVujity Tvrtko visszatért a Naplóba és mégsem. Hogy ez hogyan lehetséges? Ő maga árulja el. TV + Sztárok--Cher 71 évesen is bombaformában van - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170807-cher-71-evesen-is-bombaformaban-van.htmlCher 71 éves létére is csúcsformában van: az alakja is kifgástalan. Olyan, mintha felette egyszerűen nem múlna az idő. TV + Sztárok--Majka ápolónőnek öltözött - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170807-majka-apolononek-oltozott.htmlÚgy tűnik, Majka megelégelte a rappelést és egy sokkal nemesebb hivatást választott magának: ápolónak állt, pontosabban ápolónőnek! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.