Ez volt Pintér Tibor szerencsétlenül alakult kapcsolata: Videó!

színész Pintér Tibor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan kíváncsiak arra, hogy vajon most hogy áll Pintér Tibor magánélete? A karrierjéről ugyanis nagyon sokat mesél, míg a nőkről szinte egyáltalán nem is hallani. 

Pintér Tibor volt Berkiék vendége, akit többek között arról kérdeztek, hogy inkább színésznek vagy művésznek tartja-e magát? A sármos híresség bevallotta, hogy szerinte a művészség előfeltétele egy bizonyos lelki és intellektuális érettségi szint, amit a kor előrehaladásával lehet elérni, temrészetesen sok munka mellett.

Azt mondta, nagyon törekszik arra, hogy az útókor művészként emlegesse majd nevét. Berki azonban nem hagyta sokáig beszélni a sztárt, gyorsan rátért Tenya magánéletére, hiszen köztudott, hogy a sztárapuka sokszor összeköti a privát programjait a munkájával, így akár az is megtörténhet, hogy a színházból választ magának párt. Ám kiderült, hogy ez nem így van:

"Egyszer volt az életemben, és rá is fáztam. Abszolút nem jó, és meg is tanultam egy életre. (...) Egy színházi szerelem nem teszi lehetővé - főleg akkor, ha az igazgató beleszeret a kolléganőjébe - ennek a szabadságát. A kolléganő abban a pillanatban elkezd azon morfondírozni, hogy a társulat előtt hogyan esik szégyenbe. Én elkezdek morfondírozni, hogy nem tudom eléggé kimutatn ia szeretetemet, hiszen majdnem mindig ebben a közegben mozgunk"

Pintér Tibor szerint bocsánatos bűn a megcsalás

Pintér Tibor igen sajátságosan gondolkozik, ha a párkapcsolatokról van szó. Most is érdekes dolgokat mesélt: elmondása szerint volt már szerető és hűtlen társ is. Mindkét kapcsolatnak megvolt a maga izgalma, hiszen a lopott, titkos órák igen romantikusak tudnak lenni. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.