Hosszú Katinka nem volt ott bátyja esküvőjén

Fotó: Mudra László - Origo -
esküvő Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka bátyja kimondta a hétvégén a boldogító igent, de sajnos az úszónő nem lehetett ott az esküvőn. Nem tudta összeegyeztetni versenynaptárával. 

Nagy esemény volt hétvégén Hosszú Katinkáék családjában, az úszónő bátyja, Gergő kimondta a boldogító igent. Öt év járás után került sor a nagy napra, és természetesen szerelmüket velük együtt ünnepelte a család. Hosszú Katinka azonban nem volt ott, ő ugyanis most éppen versenyez.

Hosszú Katinka nem lehetett ott bátyja esküvőjén Fotó: Mudra László - Origo

Katinka sajnos nem tudott eljönni,

Lokálnak

Janza Kata boldog 23 éves párja mellett: lánya is támogatja kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20170810-janza-kata-boldog-23-eves-parja-mellett.htmlJanza Kata egy 22 évvel fiatalabb kollégájával jött össze, már lassan egy éve tart a románc. A színésznő hihetetlenül boldog párja mellett, szerencséjére a lánya is nagyon támogatja a kapcsolatot: neki csak az a fontos, hogy újra boldognak láthatja anyukáját. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi szerint lánya, Lara tinisztár lehetnehttp://www.life.hu/sztarok/20170810-schobert-norbi-szerint-lanya-lara-tinisztar-lehetne.htmlSchobert Lara komoly táborra tett szert egy alkalmazásban, ami miatt már ajánlatokkal is bombázzák. Szép, gyönyörűen énekel, és az édesapja szerint akár havonta sok milliót is kereshetne. Ő egy potenciális tinisztár. TV + SztárokOrigoGáspár Győző öngyilkossági kísérletéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170810-gaspar-gyozo-ongyilkossagi-kiserleterol-nyilatkozott.htmlGyőzike feje fölött összecsaptak a hullámok. A NAV vizsgálódása és a gyógyszerfüggősége miatt elkeseredett lépésre szánta el magát, öngyilkosságot kísérelt meg: begyógyszerezve ült a volán mögé. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoFérjhez ment Nyári Dia, a Barátok közt sztárja - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170810-ferjhez-ment-nyari-dia-foto.htmlNyári Dia és párja között hónapok óta dúl a szerelem, a fiatalok már össze is költöztek. Úgy tűnik valóban komolyan gondolják együtt, ugyanis tegnap örök hűséget is fogadtak egymásnak. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett a Való Világ sztárja, VV Lóri - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170810-autobalesetet-szenvedett-a-vv-sztarja-foto.htmlVV Lóri a Való Világ Powered by Big Brother sztárja néhány órával ezelőtt balesetet szenvedett. Erről közösségi oldalán egy fotót is mutatott... TV + Sztárok--Kiderült, hogy Curtis és Csilla valójában nem voltak házasokhttp://www.life.hu/sztarok/20170809-curtis-es-csilla-valojaban-nem-voltak-hazasok.htmlCurtis, és párja, Csilla sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, de végül mégis az lszakadás mellett döntöttek. Kiderült, hogy ez egyszerűbb volt, mint hittük, ugyanis házasok soha nem voltak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.