Börtönbe záratná az állatkínzókat Sarka Kata

Sarka Kata állatkínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán osztotta meg a véleményét a rajongóival: börtönben szeretné látni az állatkínzókat. 

Való igaz, hogy az utóbbi időben nagyon megszaporodtak az állatkínzással kapcsolatos hírek. Az újságokban és a közösségi oldalakon is gyakran látni történeteket, fotókat, amelyek védtelen, ártatlan állatok bántalmazásáról szólnak.

Sarka Kata elárulta mit gondol az állatkínzókról Forrás: Sarka Kata/Facebook

Ez nagyon sok embernek bántja a szemét és az igazságérzetét. Több sztár is hangot adott már a véleményének, ezúttal Sarka Kata mondta el, hogy mit tapasztal, és minek örülne nagyon az állatkínzókkal kapcsolatban:

"Összeszorul a szívem és mélységesen felháborít amikor állatkínzásról hallok vagy olvasok. Milla, Samy és Tara kutyánk a családunk része és senkinek sem engedném, hogy bántsa őket! Egyetértek azzal, hogy börtönbe küldjük az állatkínzókat" - írja a közösségi oldalán a sztár.

Sarka Kata bevallotta, hogy újra randizik

Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata tönkrement, a showman pedig már meg is találta az új szerelmét. Kata – bár voltak arról hírek, hogy van udvarlója – eddig nem beszélt arról, hogy keresne új férfit, de végre bevallotta, hogy már randizik. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.