Megmutatta 27 évvel fiatalabb szerelmét, Debórát Cooky

Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már jó ideje tudni lehet, hogy közel 3 évtizeddel fiatalabb lányba szerelmes Cooky, Deborát nem láthattuk. Eddig...

Bár nem akarta, egy fotó erejéig mégis világgá kiáltotta boldogságát a francia származású sztár, és megmutatta fiatal kedvesét, Debórát. A rádiós műsorvezető egy tizenhat éves kapcsolatból lépett ki, majd a TV2 A Nagy duett című műsorában megismerte a húsz éves lányt, és egymásba szerettek. Cooky most fotót posztolt kettőjükről, íme, ők:

Tenger

Cooky (@cooky_dj) által megosztott bejegyzés,

Kasabian: "Csak nézzük, hogy mi történik" - Exkluzívhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-kasabian-interju-sziget.htmlA pénteki Sziget Nagyszínpadi sztárfellépő zenekar a Kasabian volt. A zenekar tagjával, Sergióval a fellépés előtt többek közt arról beszélgettünk, hogy mi a véleménye rólunk, magyarokról, Magyarországról, hiszen egyik klipjüket éppen Budapesten forgatták.TV + Sztárok--Liptai Claudiával való barátságáról mesélt Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20170812-liptai-claudiaval-valo-baratsagarol-meselt-abel-anita-szineszno.htmlMég a Szomszédok forgatása alatt lettek barátnők Ábel Anita és Liptai Claudia. Anita arról beszélt, hogyan kezelik, hogy gyakran összehasonlítják őket... TV + Sztárok--Nyílt levelet írt szexuális orientációjáról Aaron Carterhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-nyilt-levelet-irt-szexualis-orientaciojarol-aaron-carter-enekes.htmlBetegsége és durva fogyása után most szexuális beállítottságáról is kitálalt Aaron Carter. TV + SztárokAFPÍgy fest most VV Sziszi, a ValóVilág 2 szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170806-igy-fest-most-vv-sziszi-a-valovilag-1-szereploje.htmlFekete Szilvia Molnár Anikó mallorcai nyaralásának utolsó napján futott össze egykori ellenfelével VV Sziszivel. A VV2 bombázója évek óta Spanyolországban dolgozik táncosnőként. Anikó közös képet posztolt. TV + SztárokOrigoDér Heni beszólt Kozsónakhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-der-heni-beszolt-kozsonak-a-kozossegi-mediaban.htmlEmlékezetes interjút adott a minap a TV2 Mokkájának a Balatonon Kozsó. Dér Heni az Instagramján reflektált erre. TV + SztárokOrigoItt a magyar Despacito-paródiahttp://www.life.hu/sztarok/20170806-itt-a-magyar-despacito-parodia.htmlA Pamkutya készítette el a magyar Despacito-paródiát. Elég viccesre sikerült, meg is mutatjuk. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.