Rippel Feri nyitott lenne egy új kapcsolatra

Forrás: Instagram/Rippel Feri -
Rippel Feri Sziget Fesztivál szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rippel Feri kirobbanó formában van: nem csoda, hogy nem töltötte egyedül az estéjét a Szigeten sem. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Rippel Feri egy különleges diéta szerint él, melynek hatásaira még a NASA is kíváncsi lett. A 46 éves artista ketogén étrendet folytat, ami azt jelenti, hogy teljesen kiiktatta a szénhidrátot az életéből, és fehérjét is csak limitált mennyiségben fogyaszt.

Ennek hatására 20 kilótól szabadult meg, kirobbanó formában van. Nem csoda ezek után, hogy a Sziget Fesztiválon sem ácsorgott magányosan, pedig eredetileg szakmai okok miatt, egyedül látogatott el a helyszínre.

Rippel Feri készen áll egy új kapcsolatra Forrás: Instagram/Rippel Feri

"Egyedül érkeztem a Szigetre azért, hogy szakmai szemmel megtekintsem a különböző színpadokon fellépő artistákat. Ebből ihletet is merítettem és jól is szórakoztam"

De egy kedves hölggyel beszélgetésbe keveredett, majd együtt töltötték az este további részét:

"A hölggyel eredetileg csak néhány mondatot akartam váltani, de aztán ismerkedés lett a dologból, mindketten nagyon szimpatizáltunk egymással" - mondta el a Ripostnak Feri, aki nyitott egy új kapcsolatra. Elmondása szerint már várja azt a nőt, aki elég egészségtudatos ahhoz, hogy tartsa vele az iramot, és akivel egy időre megoszthatja az életét.

Demcsák Zsuzsa újra szerelmes: Ő a párja!

A híres magyar műsorvezető hosszú idő után újra szerelmes. Elmondása szerint nagyon nehéz valakit beengedni a mindennapjaiba, hiszena gyermekeivel tökéletes szimbiózisban élnek, ám azt is bevallotta, nagy szüksége van rá, hogy valaki szeresse. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.