Korda György elmondta véleményét Vajna Timiről: "Kicsit kiszúrt velem"

2017.08.16. 17:30

Korda György és Vajna Timi is szerepel a Pappa Pia című új magyar filmben. A két celeb még sosem találkozott egymással. Az első bemnyomásokról és a közös munkáról Korda György nyilatkozott az AC News-nak.

"A Pappa Pia forgatásán találkoztam életemben először személyesen Vajna Timivel. Annyira kedves volt, hogy azt alig hittem el. Az emberek furcsákat gondolnak róla a médiában megjelent hírek miatt, de szerintem ő pont az ellenkezője. Barátságos, és egyáltalán nem nagyképű. Hatalmas csalódás volt számomra, de a pozitív értelemben" - mesélte Korda a portálnak, aki arról is beszámolt, milyen volt Timivel dolgozni.

"Nem csinált ő semmilyen előnyt abból, hogy kinek a felsége. Ugyanúgy kivette mindenből a részét a forgatáson. Bár azt meg kell hagyni, hogy kicsit kiszúrt velem a munka közben, mert azt hittem lassabban fog menni azzal a Jetskyvel. Úgy száguldozott, hogy alig bírtam követni" - mondta nevetve Korda.

Íme az ominózus jelenet:Kapcsolódó cikkek
Együttes erővel támadják Oszter Sándort a helybéliek

A helybéliek döbbent tehetetlenséggel nézik az eseményeket, Oszter Sándor pedig nem érti, hogy mi a baj azzal amit csinál, hiszen minden hivatalos engedélyt megszerzett. Egyre botrányosabb a közhangulat. 

Sziget Fesztivál 2017: Exkluzív interjút adott az Alt-J

Exkluzív interjút adott a Sziget End Show-t megelőző angol banda, az Alt-J, akiket két éve már Grammy-re is jelöltek. Az interjúban többek közt azt is őszintén elmondták, miért "loptak el" egy számítógépes játékot saját rajongóik részére.

Korda GyörgyVajna TímeaPappa Pia