12 év után távozik a Jóban Rosszban sztárja, Suhajda Dániel

TV2 Fehér Roland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júniusban forgatott utoljára a stábbal Suhajda Dániel, a Jóban Rosszban sztárja. 12 év után írták ki a sorozatból. 

2005-ben került a tévéképernyőkre Suhajda Dániel, aki Fehér Rolandot alakította a sorozatban. A csillagkúti klinika gazdasági igazgatója 12 év után távozik a sorozatból, és a híres színész bevallotta: hiányozni fog neki a forgatás, de még a hajnali kelések is.

Távozik a Joban Rosszban-ból Suhajda Dániel Forrás: TV2

"Ebbe az irányba ment a történet, ezt nekünk, ebben dolgozó színészeknek egyszerűen tudomásul kell vennünk. 2005-ben kerültem be, és sablonos hangzik, de tényleg nagyon fog hiányozni a társaság. Nagyon jó és összeszokott csapat volt, esetenként voltak olyan időszakok, mikor sokkal többet találkoztunk egymással, mint a családunkkal. Bár biztosan furán hangzik, de hiányozni fog az is, hogy nem kelek fel reggel fél ötkor" - mondta Dániel.

A karaktert hétfő este láthatjuk utoljára a sorozatban, de Dániel állítja, ezután is meg fogja találni a helyét, hiszen nem a talajt húzták ki a lába alól, csak egy korszak zárult le az életében - írta meg az Origo.

Kondákor Zsófi, a Jóban rosszban színésznő kitálalt

Kondákor Zsófi a Jóban Rosszban csapatát erősíti. Először akkor ismerhettük meg igazán, amikor a Kozmix frontemberével, Lalával került szerelmi viszonyba. Kettejük frigyéből született egy kisfiú is, Beni. Olvass tovább itt...

Rubint Rella: "Anyuka lettem"http://www.life.hu/sztarok/20170817-rubint-rella-anyauka-lett.htmlNagyon cuki képen pózol Rubint Réka unokahúga, Rella. TV + Sztárok--Így köszöntötte a férjét Ördög Nóra: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170817-44-eves-lett-nanasi-pal.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál kettesben ünnepeltek: így köszöntötte fel a férjét a műsorvezető. TV + SztárokOrigoAmerikába költözik Tücsi és a szerelme http://www.life.hu/sztarok/20170817-tucsi-es-a-szerelme-amerikaba-koltozik.htmlNem mindennapi hírt közölt a szexi műsorvezető: elhagyja az országot, a kedvesével együtt. TV + SztárokOrigoHol folytatja a tévézést Sebestyén Balázs?http://www.life.hu/sztarok/20170817-hol-folytatja-a-tevezest-sebestyen-balazs.htmlA Bors robbantotta a bombát csütörtökön reggel. A lap szerint Sebestyén Balázsnak el kell búcsúznia a Celeb vagyok, ments ki innen! műsortól, mert azt idén másra bízza a csatorna. TV + SztárokOrigoCicciolina 65 évesen újra ledobja a textilt http://www.life.hu/sztarok/20170817-vetkozni-fog-cicciolina.htmlCicciolina visszatért a szexiparba: újból közszemlére teszi a bájait. TV + Sztárok--Tehetségkutató zsűritagja lesz Katy Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20170817-american-idol-zsurijeben-katty-perry.htmlCsúcsgázsit kap az egyetlen énekesnő, aki hajlik arra, hogy zsűritag legyen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.