Jennifer Lawrence Emma Stone Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges érzés lehet azt kijelenti: a színésznők közül idén én kerestem a legjobban. Ez a mondat most Emma Stone szájából hangozhat el, ugyanis ő lett a Forbes magazin toplistájának első helyezettje. 

Emma Stone sikere különlegesnek számít, hiszen eddig fel sem került a Forbes magazin 10-es listájára, ám idén nem csak, hogy részese lehetett, hanem egyből az élre tört. Nyilvánvalóan, ezt a sikert a Kaliforniai álom című filmnek köszönheti, amely miatt idén februárban Oscar-díjat is kapott.

Jennifer Aniston második helyezett lett a híres Forbes listán Forrás: Scott Frances for Architectural Digest Magzine

Egyébként Stone felbukkanásán kívül nagyjából ugyanazok a nevek alkotják a top 10-es listát, csak a sorrendek változtak. Míg tavaly Jennifer Lawrence például két évig vezető helyen volt, addig idén csak a 3. helyezést érte el.

Jennifer Lawrence ezúttal "csak" harmadik lett, míg tavaly az első helyen szerepelt Forrás: AFP

És őt megelőzve, a dobogó második fokán Jennifer Aniston áll. Nézzük, hogy a három szexi sztárnak mennyi volt a 2016-2017-es évi bevétele:

  • Emma Stone: 26 millió dollár, azaz 6,8 milliárd forint
  • Jennifer Aniston: 25,5 millió dollár, vagyis 6,4 milliárd forint
  • Jennifer Lawrence: 24 millió dollár, ami 6 milliárd forintnak felel meg - írta meg az Independent.

Sztárok, akiknek nem érte meg elválniuk

A házasság elsőre minden szerelmes számára jó ötletnek tűnik, hiszen akkor még senki nem számol azzal, hogy mennyi pénzt bukhatnak egy esetleges válással. Sok híresség veszített óriás vagyonokat egy válással, de akkorát még senki sem bukott, mint Mel Gibson. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.