Így szokott zuhanyozni Peller Anna: Videó!

videó Peller Anna Lukács Miki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges felvétel került napvilágra az RTL Klub műsorvezetőjéről: így szokott zuhanyozni. 

Valahogy a fürdés közben éneklés sokunknak szokása, hiszen olyankor mindenki kicsit ellazul, átszellemül. Viszont az is egy általános igazság, hogy a zuhanyzás közben éneklők nagy többsége

minősíthetetlenül rossz énekhanggal rendelkezik,

így viszont az előadás kizárólag önmagunknak szívmelengető, mindenki más számára azonban válásra ad okot.

Kivéve Peller Annáéknál, ugyanis a színésznőnek döbbenetesen szép hangja van. Ha tehetnénk, csak ácsorognánk a fürdőszoba ajtajánál, hogy még egy kicsit had hallgassuk a különleges áriát. Nem csoda, hogy a férje, Miki, videóra vette a sztáranyuka fürdőzését, ugyanis ilyen előadásra tisztálkodás közben valóban kevesen képesek.

Így nézett ki Peller Anna és Peller Mariann 15 évvel ezelőtt

A fotó jobb szélén Mariann, a LifeNetwork műsorvezetője, a bal szélén, lila kabátban pedig a nővére, Peller Anna látható, aki férjével, Mikikével az RTL Reggeli című műsorát vezeti. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Peller lányokra rá sem lehet ismerni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.