Nagy Feró hatalmas anyagi kockázatot vállal

Fotó: Mudra László - Origo -
Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggódik családjuk anyagi biztonsága miatt Nagy Feró felesége. A zenész nagy dobásra készül: megünnepli a Beatrice 40. születésnapját és egy Feró-életműkoncertet is tart. 

"A feleségem a szívéhez kapott. Ő nem érti, hogy a pénz nekem miért nem fontos. Aggódik, mert a család megélhetését tartja szem előtt. Azt mondja, szép dolog a művészet, de azért csak kellene enni is valamit. Nem tagadom, hatalmas ennek a bulinak a kockázata, ha nem jön el 12 ezer ember, akkor az totális anyagi bukás" - vallotta be Feró a Bestnek és arról is beszélt, bizony, volt már nagyon nehéz helyzetekben is élete során. "Előfordult olyan is, hogy nem volt mit ennem, és könyörögni kellett, hogy ne haljak éhen" - idézte fel.

Fotó: Mudra László - Origo

Hajdú Pétert nem viselte meg a szakítás Eszterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-hajdu-petert-nem-viselte-meg-a-szakitasa-eszterrel.htmlHajdú elárulta a Bestnek, hogyan érez most az Eszterrel való szakításával kapcsolatban. TV + Sztárok--Szerelmi életéről vallott Király Viktor http://www.life.hu/sztarok/20170818-kiraly-viktor-oszinten-vallott-a-szerelmi-eleterol.htmlŐszintén vallott a magánéletéről Király Viktor. Arról is mesélt, hogy mik a jövőbeli tervei. TV + SztárokOrigoGáspár Győző lányáról, Evelinről posztolt fotókat a Facebookrahttp://www.life.hu/sztarok/20170818-gaspar-gyozo-evelinrol-posztolt-fotokat-a-facebookra.htmlOrigoRubint Rella: "Anyuka lettem"http://www.life.hu/sztarok/20170817-rubint-rella-anyauka-lett.htmlNagyon cuki képen pózol Rubint Réka unokahúga, Rella. TV + Sztárok--Így bulizott Istenes Bence és Csobot Adél a Szigeten: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170817-a-szigeten-bulizott-istenes-bence-es-csobot-adel.htmlMióta Németországban élnek, csak ritkán látogatnak haza a fiatalok, de a Sziget Fesztivált ők sem tudták kihagyni. TV + SztárokOrigoÍgy köszöntötte a férjét Ördög Nóra: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170817-44-eves-lett-nanasi-pal.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál kettesben ünnepeltek: így köszöntötte fel a férjét a műsorvezető. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.