Pumped Gabo nagyon lefogyott

Forrás: Origo -
fogyás Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabót a Balaton Soundon ismerhette meg az ország, amikor egy apró sortban táncolgatott a beach-en. A sztár nagyon hiú, így csak akkor megy emberek közé, ha tökéletesen néz ki. Ezúttal azonban nem elégedett magával.

Teljesen megzuhant Pumped, aki elmondása szerint az idei nyáron túl sok időt fordított a bulizásra, így a teste már távolról sem tökéletes: izmai összementek és sokat fogyott.

Pumped Gabo hiú önmagára Forrás: Origo

"Párhuzamosan ment egész nyáron a forgatás és a fesztiválozás. Ki vagyok, mint a kutya: nem gondoltam, hogy ennyire fárasztó lehet a két dolog együtt. Arról nem is szólva, hogy edzésre se tudtam annyi időt fordítani, amennyit magamtól elvárok. Rajtam ez azonnal meglátszik testalkatilag: egy kicsit nem figyelek oda, és máris fogyni kezdek. Azon dolgozom már hetek óta, hogy visszahízzam a Soundon elvesztett súlyomat. Még mindig nem vagyok elégedett a látványommal. Ilyenkor nem vagyok annyira magabiztos, inkább nem is megyek már több fesztiválra idén, ezzel a testtel nem merek emberek között forgolódni"- mesélte elkeseredve a botrányhős a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.