Demcsák Zsuzsát ezzel lepték meg gyermekei születésnapja alkalmából - Fotó!

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa betöltötte a 39. életévét, a gyermekei pedig nagy meglepetéssel készültek a számára. A műsorvezetőbel madarat lehetett volna fogatni örömében.

Demcsák Zsuzsa augusztus 21-én töltötte be a 39. életévét, és a gyermekei hatalmas meglepetéssel készültek a számára. Nem drága ajándékokkal lepték meg az anyjukat, hanem kedves gesztusokkal, amik sokkal többet jelentenek Zsuzsa számára, mint bármi, amit a boltban lehet kapni. A tévés Facebook-oldalán számolt be arról, milyen öröm érte őt ma reggel a gyermekeinek köszönhetően.

Demcsák Zsuzsa hihetetlenül boldog Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

soha még ilyen nem történt!

Demcsák Zsuzsa egy volt vízilabdázóba szerelmes

Egyre több dolog derül ki Demcsák Zsuzsa új szerelméről, akinek a nevét ugyan még nem tudjuk, de a foglalkozását igen. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Vad angyal, Sonadoras, Paula és Paulina - A legerősebb szappanopera-kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-szappanopera-kviz.htmlA 90-es években egy ország magolhatta be délutánonként az összes Dél-Amerikai keresztnevet. Gonosz földbirtokos, megvakult árva, elmebeteg szépség, jóságos - lehetőleg viskóban lakó - nagyanyó, és persze kisbaba szinte minden sorozatban volt. A kérdés csak az, hogy mennyire emlékszel még ezekre a délutáni szappanoperákra. Tedd próbára a tudásodat a kvízünkkel, ha pedig újra néznéd őket, akkor kapcsolj az Izaura TV-re, ahol újra támad a Paula és Paulina, az Esmeralda, a Titkok és szerelmek és a Vad angyal is. TV + SztárokOrigoMa este dupla résszel startol a Pumpedék második évadahttp://www.life.hu/sztarok/20170821-dupla-resszel-startol-a-pumpedek-masodik-evada.htmlPumped Gabóék visszatérnek az RTL Spike képernyőjére. A fesztiváltáncáról elhíresült bulikirály és barátai ezúttal a Balaton partján próbálják meglelni azt, ami megváltoztathatja az életüket.TV + Sztárok--Diana hercegnő nem is volt szerelmes szeretőjébe, Dodi Fayedbehttp://www.life.hu/sztarok/20170821-diana-hercegno-nem-is-volt-szerelmes-szeretojebe.htmlHiába telt már el lassan 20 év Diana halál óta, naponta derülnek ki újabb részletek a hercegnőről. Egykori tanácsadója szerint például Diana nem volt szerelmes a szeretőjébe, csupán egy kellemes nyarat akart. TV + Sztárok--Szilágyi Istvánt hiába verte össze a fia, minden pénzét ráköltihttp://www.life.hu/sztarok/20170821-minden-penzet-fiara-kolti-szilagyi-istvan.htmlSzilágyi Istvánt csúnyán összeverte a fia, aki ezért jelenleg is börtönben van. A színész és felesége azonban aggódnak gyermekükért, hazavárják és minden pénzüket ráköltik. TV + Sztárok--Lorena Rae német modell Leonardo DiCaprio új barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170821-lorena-rae-leonardo-dicaprio-uj-baratnoje.htmlMájusban röppent fel a hír, hogy Leonardo DiCaprio és a híres modell, Nina Agdal egy év után szakítottak. A színésznek azonban máris új barátnője van. TV + SztárokOrigoVisszavonul II. Erzsébet?http://www.life.hu/sztarok/20170821-visszavonul-ii-erzsebe.htmlA 91 éves Erzsébet királynő már nagyon régóta van a trónon, nem meglepő, hogy sokan a visszavonulásáról pletykálnak főleg, miután a férje is leköszönt már. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.