Kelsey McEwen időjós élő adásban osztott ki mindenkit, mert gusztustalannak nevezték - Videó!

Forrás: Twitter/Your Morning -
videó időjós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ruhája miatt gusztustalannak nevezték a várandós időjárás-jelentőt, aki elő adásban osztott ki minden gyűlölködőt. Szinte levegőt sem vett, annyira dühös volt.

Maga is elismerte, hogy nagyon felment benne a pumpa egy poszt miatt, amit neki címeztek. A 34 hetes terhes Kelsey McEwen még mindig dolgozik, reggelente a várható időjárásról tájékoztatja a nézőket a Your Morning című műsorban, de olyan kritikát kapott, amire egyáltalán nem számított. Valaki ugyanis Twitteren nevezte gusztustalannak a műsorvezetőt, amiért várandósan szűk ruhát visel.

Kelsey McEwen időjós élő adásban osztott ki mindenkit Forrás: Twitter/Your Morning

A nő ahelyett, hogy figyelmen kívül hagyta a posztot, inkább felemelte a szavát a gyűlölködőkkel szemben, olyan hévvel, hogy a másik két műsorvezető még csak meg sem tudottt szólalni. Nagyon felbőszítette magát az időjós, amit később ő maga is elismert, de a véleményét fenntartja: nem ő gusztustalan, vagy az akinek más a bőre, az öltözéke, vagy éppen a haja, hanem az, aki szerint ez nem elfogadható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.