Lorena Rae német modell Leonardo DiCaprio új barátnője

Lorena Rae párkapcsolat barátnő Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Májusban röppent fel a hír, hogy Leonardo DiCaprio és a híres modell, Nina Agdal egy év után szakítottak. A színésznek azonban máris új barátnője van.

A 25 éves Nina is jóval fiatalabb volt a 43 éves színésznél, új kedvese azonban még nála is hamvasabb. És nem, most sem egy egyszerű halandót választott magának a szívtipró: a szerencsés egy 23 éves német modell, Lorena Rae.

#tgif ☕️ ✈️ home

Lorena Rae (@lorenara__) által megosztott bejegyzés,


Hivatalosan még nem erősítették meg a kapcsolatukat (a világsztár szóvívője egyelőre tagad) a People magazin szerint azonban sok időt töltenek együtt. Többször együtt vacsoráztak, és még májusban egy jachton is lefotózták őket Monaco közelében. Ezek szerint Leo melegváltásban cserélte le Ninát...

Had the pleasure to shoot with the amazing @linatesch a few weeks ago ☀️ 2/3

Lorena Rae (@lorenara__) által megosztott bejegyzés,



Vad angyal, Sonadoras, Paula és Paulina - A legerősebb szappanopera-kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-szappanopera-kviz.htmlA 90-es években egy ország magolhatta be délutánonként az összes Dél-Amerikai keresztnevet. Gonosz földbirtokos, megvakult árva, elmebeteg szépség, jóságos - lehetőleg viskóban lakó - nagyanyó, és persze kisbaba szinte minden sorozatban volt. A kérdés csak az, hogy mennyire emlékszel még ezekre a délutáni szappanoperákra. Tedd próbára a tudásodat a kvízünkkel, ha pedig újra néznéd őket, akkor kapcsolj az Izaura TV-re, ahol újra támad a Paula és Paulina, az Esmeralda, a Titkok és szerelmek és a Vad angyal is. TV + SztárokOrigoVisszavonul II. Erzsébet?http://www.life.hu/sztarok/20170821-visszavonul-ii-erzsebe.htmlA 91 éves Erzsébet királynő már nagyon régóta van a trónon, nem meglepő, hogy sokan a visszavonulásáról pletykálnak főleg, miután a férje is leköszönt már. TV + Sztárok--Férjhez ment a magyar Európa-bajnok vízilabdás, Csabai Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20170821-ferjhez-ment-a-magyar-europa-bajnok-vizilabdas-csabai-dora.htmlBekötötték Csabai Dóra válogatott vízilabdázó fejét. A hétvégén, Visegrádon volt az esküvő. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÁrpa Attila nőket molesztáló bringásokat fenyegetett meghttp://www.life.hu/sztarok/20170821-arpa-attila-noket-molesztalo-bicikliseket-fenyegetett-meg.htmlÁrpa Attila hihetetlenül megharagudott a bringásokra, de nem azért, mert elévágtak volna az utcán, hanem azért, mert felháborító dolgot tettek: nők molesztálása miatt fenyegette meg a kerékpárosokat a rendező. TV + Sztárok--Ezek voltak a Pappa Pia forgatásának legjobb pillanataihttp://www.life.hu/sztarok/20170821-a-pappa-pia-forgatasanak-legjobb-pillanatai.htmlA napokban került a mozivásznakra a Pappa Pia, ami egy könnyű, nyári, zenés, szórakoztató, magyar film. A szereplők közül Szabó Kimmel Tamás, Nagy Feró, Kováts Vera és Miller Dávid meséltek szerepükről és a forgatások legemlékezetesebb pillanatairól.TV + SztárokOrigoMegszólalt egy szemtanú Diana balesetéről: meg lehetett volna mentenihttp://www.life.hu/sztarok/20170821-megszolalt-egy-szemtan-diana-balesetero.html20 évig hallgatott Stanlee Culbreat, az ügyvéd, aki szemtanúja volt a tragikus baleset utáni perceknek. Állítja, ez elejétől fogva úgy érezte, valami nincsen rendben azzal, ahogy a helyzetet a mentők és a rendőrség kezeli, pedig akkor még nem is tudta, ki ül az autóban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.