II. Erzsébet brit királynő visszavonulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 91 éves Erzsébet királynő már nagyon régóta van a trónon, nem meglepő, hogy sokan a visszavonulásáról pletykálnak főleg, miután a férje is leköszönt már.

Erzsébet királynő már 65 éve uralkodik, nem csoda, ha sokak fejében megfordul, mikor fog visszavonulni. A 91 éves Erzsébet királynő a leghosszabb ideje trónon lévő uralkodók egyike, még mindig fitten igazgatja az ügyeket, minden rendezvényen ott van, és minden kötelezettségének eleget tesz, de sokak szerint ideje lenne visszavonulnia. Évről évre elindulnak a pletykák arról, hogy II. Erzsébet királynő a szögre akasztja a koronát, és átadja a stafétát a fiának, vagy unokájának, egyelőre azonban erre még nem került sor, talán most?

II. Erzsébet visszavonulásáról pletykálnak Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe

Mióta ugyanis Fülöp visszavonult egyre többen tartják valószínűnek, hogy hamarosan Erzsébet is erre az elhatározásra jut, de el kell szomorítanunk az ebben bizakodókat, ugyanis a királynőnek esze ágában sincs pihenni - ezt írja legalábbis a New York Post. A lap értesülései szerint senki ne számítson arra, hogy a királynő a közeljövőben lemondana.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.