Bea asszony milliós étkészletét lefoglalhatja a NAV!

Forrás: Facebook/Gáspár Bea -
étkészlet Bea asszony NAV Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike ellen indított a NAV eljárást, de a helyzet az egész családot érinti. Bea asszony nyereménye is veszélyben volt, amit a Konyhafőnökben kapott, ezúttal pedig az étkészlete forog kockán: a körülbelül másfél millió forintot érő Zsolnay porcelánokat is lefoglalhatja a hatóság.

Költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomoz a NAV Győzike ellen, a családfő helyzete pedig mindenkire kihat, természetesen a gyerekekre és Bea asszonyra is, aki megpróbál érvényesülni a férje nélkül, és nagyon jól csinálja. Az egész országnak megmutatta már, hogy mit tud a konyhában, nem váletlenül nyerte meg a Konyhafőnök VIP kiadását. A nyereménye azonban veszélybe került férje miatt, most pedig a Zsolnay étkészlet forog kockán.

Viheti a NAV Bea asszony milliós étkészletét Forrás: Facebook/Gáspár Bea

A minap ugyanis Bea asszony közzétett egy fotót, amin nem is egy híres porcelánkészlettel pózol. Állítólag szponzoroktól kapta a család, ugyan erről a Zsolnay Manufaktúra kommunikációs vezetője mit sem tud.

Cégünk nem állt és jelenleg sem áll semmilyen szerződésben Gáspár Beával. Nincs közünk a képeken látható készletekhez.

Riposttal
"Amennyiben vélelmezhető, hogy az adóhatósági eljárás alá vont személy vagy személyek tulajdonát képezi bármilyen nagyobb értékű vagyontárgy, az lefoglalható"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.