Éjjel nappal Budapest börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogházba került az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja hetekkel ezelőtt, a hónap végén engedhetik ki a férfit.

Az RTL Klub sorozatának egykori sztárja fogházba került, jelenleg is a rácsok mögött van. A Blikk információi szerint H.M. a hónap végén szabadulhat, jó pár héttel a bevonulása után. A lap állítása szerint az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője azért kapott ilyen büntetést, mert nem fizette a gyerektartást.

Rács mögé került az Éjjel-Nappal Budapest sztárja Forrás: Thinkstock

Ezért a bíróság közmunkára ítélte, de H.M. nem jelent meg, és nem végezte el a rá kirótt feladatot. Ilyenkor dönthetnek úgy, hogy elzárják az illetőt, ezt a határozatot hozták meg az ő esetében is, így

fogházba zárták a férfit, aki egy ideig állandó szereplőnek számított az Éjjel-Nappal Budapestben:

Joe egyik motoros haverját alakította. A szakértő szerint egyébként könnyen rács mögé kerülhet bárki, ha nem fizet gyerektartást. "Az igazságszolgáltatás alapvető célja, hogy az illető teljesítse az elmaradt tartásösszeget. Ha az alany a felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt sem törleszt, elzárásra számíthat" - mondta a lapnak dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Nem akar újra összejönni Sarka Katával Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170822-nem-akar-mar-ujra-osszejonni-sarka-kataval-hajdu-peter.htmlBár újra szingli, nem fordul meg a fejében, hogy újra egy család legyenek Sarka Katával. TV + Sztárok--Meseszép kikötőből élőzött Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20170822-meseszep-kikotobol-posztolt-elozott-schobert-norbert.htmlSchobert Norbi úgy véli, hogy a magyar emberek egy részére jellemző, hogy irigykedik a másikra. Ennek apropóján megmutatta, mi számít szerinte gazdagságnak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzakított Xantus Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20170822-szakitott-xantus-barbara-szineszno.htmlA Szurdi Miklóssal történt válása után évekig nem élt párkapcsolatban Xantus Barbara, majd két évvel ezelőtt egymásba szerettek egy férfival. Ám úgy tűnik, most a kapcsolatnak vége, legalábbis a színésznő a Facebookon a kapcsolati státuszát bonyolultra változtatta, és meg is szólalt az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Kelsey McEwen időjós élő adásban osztott ki mindenkit, mert gusztustalannak nevezték - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170821-kelsey-mcewen-idojos-elo-adasban-osztott-ki-mindenkit.htmlA ruhája miatt gusztustalannak nevezték a várandós időjárás-jelentőt, aki elő adásban osztott ki minden gyűlölködőt. Szinte levegőt sem vett, annyira dühös volt. TV + SztárokOrigoVad angyal, Sonadoras, Paula és Paulina - A legerősebb szappanopera-kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-szappanopera-kviz.htmlA 90-es években egy ország magolhatta be délutánonként az összes Dél-Amerikai keresztnevet. Gonosz földbirtokos, megvakult árva, elmebeteg szépség, jóságos - lehetőleg viskóban lakó - nagyanyó, és persze kisbaba szinte minden sorozatban volt. A kérdés csak az, hogy mennyire emlékszel még ezekre a délutáni szappanoperákra. Tedd próbára a tudásodat a kvízünkkel, ha pedig újra néznéd őket, akkor kapcsolj az Izaura TV-re, ahol újra támad a Paula és Paulina, az Esmeralda, a Titkok és szerelmek és a Vad angyal is. TV + SztárokOrigoSosem látott fotó Katalin hercegnő és Vilmos herceg esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170821-sosem-latott-foton-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-eskuvoje.htmlNem vitás, hogy 2011-ben az év eseménye volt Vilmos herceg és Katalin esküvője. A sajtót bejárták a fotók, amiket már már jól ismerünk. Most azoban felbukkant egy kép a menyasszonyról, ami a színfalak mögött készült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.