Kiderült, miért viselt egyszerre két karórát Diana hercegnő

Forrás: AFP/Files -
Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana 1981 júliusában úgy szurkolt a lovaspólóban leendő férjének, Károlynak, hogy két karórát viselt. Sokáig senki sem értette, miért, de most kiderült. 

Az egyik, az aranyozott, az övé volt, a másik, a bőrszíjas Károlyé volt - írja a nypost.com. Diana pedig így kívánt szerencsét jövendőbelijének, hogy az ő óráját is a karján hordta.

Forrás: AFP/Files

Soha nem adhatnak autogramot a brit királyi család tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20170822-soha-nem-adhatnak-autogramot-a-brit-kiralyi-csalad-tagjai-katalin-vilmos.htmlA királyi család rajongói ilyen ereklyével nem gazdagodnak. TV + Sztárok--Hajdú Péter most nem ismerkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20170822-hajdu-peter-most-nem-ismerkedik-senkivel.htmlMagánéletéről kérdezték az RTL Klub Reggelijében Hajdú Pétert. Peller Anna, nem kertelt, és a tévés Sarka Katával való válására is rékérdezett, és arra is kíváncsi volt, mi van most a nőkkel. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEmléktárgyak és relikviák kerültek elő Elvis Presley titkárnőjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170820-relikviak-kerultek-elo-elvis-presley-titkarnojetol.htmlA 40 éve elhunyt Elvis Presley életét a mai napig hihetetlen érdeklődés övezi. Az egykori rajongói a mai napig figyelemmel kísérik, ami a Királlyal kapcsolatos, legyenek azok még soha nem hallott pletykák vagy tárgyak, amelyek az énekes birtokában voltak. TV + SztárokAFPLiptai Claudia Balatonszepezden nyaralhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-liptai-claudia-balatonszepezden-nyaral-posztolta-a-facebookra.htmlLiptai Claudia, ahogy ígérte, mindennap posztol a Facebookjára. Bár csak sosem hagyná abba. TV + SztárokOrigoElhunyt Sir Bruce Forsyth brit tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20170820-elhunyt-sir-bruce-forsyth-brit-teveslegenda.htmlA televíziós tüdőgyulladásban halt meg. 89 éves volt. TV + Sztárok--Eltűnt a súlyosan beteg Lorán Lenkehttp://www.life.hu/sztarok/20170818-eltunt-a-sulyosan-beteg-loran-lenke-szineszno.htmlPár napja engedték haza a kórházból a nőgyógyászati műtéten átesett színésznőt, azóta azonban senki sem látta. Otthonában hiába keresték: senki nem nyitott ajtót. A szomszédok is azt állítják, nincs ott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.