Meseszép kikötőből élőzött Schobert Norbi

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi úgy véli, hogy a magyar emberek egy részére jellemző, hogy irigykedik a másikra. Ennek apropóján megmutatta, mi számít szerinte gazdagságnak. 

Norbi ezúttal egy meseszép kikötőből jelentkezett be a Facebookon.

"Nem érzem, hogy irigy vagyok, örülök annak, hogy valaki ezt el tudja érni" - mutatta meg Norbi, ám nem titkolta, vágyna ő is valami hasonlóra.

Elhunyt Sir Bruce Forsyth brit tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20170820-elhunyt-sir-bruce-forsyth-brit-teveslegenda.htmlA televíziós tüdőgyulladásban halt meg. 89 éves volt. TV + Sztárok--Így fest most az X-Faktor nagy felfedezettje, Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20170818-igy-fest-most-az-x-faktor-nagy-felfedezettje-krasznai-tunde.htmlBiztosan ti is emlékeztek még Krasznai Tündére, az X-Faktor tehetséges énekesnőjére. Nos, ha régen láttátok, megmutatjuk, hogyan fest most. TV + Sztárok--Hajdú Péter keresi a szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20170818-hajdu-peter-keresi-a-szerelmet-nem-agglegenytipus.htmlAmíg Katáról úgy tudni, hogy boldog új párjával, addig Hajdú Péter egy újabb szakításon van túl. Eszter állítólag egy másik férfival bulizott, egyrészt ezért váltak ketté az útjaik. Arról is hallani, hogy az is gondot jelentett köztük, hogy mindketten mást vártak a kapcsolattól. TV + SztárokOrigoLuxusautót vett Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20170817-luxusautot-vett-gaspar-laci-a-kisfianak.htmlSok olyan dolgot megtehet, amelyról korábban csak álmodott.TV + SztárokOrigoEmléktárgyak és relikviák kerültek elő Elvis Presley titkárnőjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170820-relikviak-kerultek-elo-elvis-presley-titkarnojetol.htmlA 40 éve elhunyt Elvis Presley életét a mai napig hihetetlen érdeklődés övezi. Az egykori rajongói a mai napig figyelemmel kísérik, ami a Királlyal kapcsolatos, legyenek azok még soha nem hallott pletykák vagy tárgyak, amelyek az énekes birtokában voltak. TV + SztárokAFPExkluzív interjú Diplóval, a Major Lazer létrehozójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-exkluziv-interju-diploval-a-major-lazer-letrehozojaval.htmlDiplo, aki 20 éve a dj pályán van, 9 évvel korábban létrehozta a Major Lazer produkciót. A háromtagú dj trió a legnépszerűbb világsztárokkal zenélnek. A Sziget Fesztiválon egy exkluzív interjút adtak, amiben többek közt meséltek arról, igaz-e a hír, miszerint Rihanna folyton elutasítja őket, de Diplo reagált a Taylor Swifttes veszekedésére is.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.