Ambrus Attila, vagyis a Viszkis rabló 50 millióval akart új életet kezdeni

Forrás: TV2 -
viszkis rabló Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila a Viszkis rabló néven híresült el, történetét mindenki ismeri, de még ma sem tudunk minden részletet, például azt, mihez kezdett volna a zsákmánnyal, ha nem kapják el! Hiszed vagy sem, éppen akkor akart jó útra térni: 50 millióval menekült volna el Magyarországról. 

Ambrus Attilát már akkor is ismerték az emberek, amikor még nem tudták, hogy ő áll a bankrablások mögött. A Viszkis rabló igazi szenzáció lett Magyarországon, és ez a népszerűség az elfogása és a börtönben töltött idő ellenére sem csökkent. Attila azóta már jó útra tért, történetéből pedig filmet készítettek. Sok minden kiderül az alkotásból, amit eddig nem tudhattunk, például az, hogy mit tett volna akkor, ha nem kapják el.

Ambrus Attila 50 millióval lépett volna le a tervek szerint Forrás: TV2
Robbie Williams felesége a belvárosban fagyizott - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170823-robbie-williams-felesege-a-belvarosban-fagyizott.htmlRobbie Williams és családja igyekeznek kipróbálni minden budapesti helyet: nemrég egy különleges fagyizóba látogattak el, ahol elég huncut videót készített a felesége! TV + SztárokOrigoHorváth Éva ezért tette ki pasiját - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170823-horvath-eva-kitette-a-pasijat-ezert-video.htmlHorváth Éva elárulta, miért szakított pasijával. TV + Sztárok--Nem vette át a bírósági végzést Hujber Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20170823-hujber-nem-vette-at-a-birosagi-vegzest.htmlNéhány hónappal ezelőtt Hujber Ferire saját felesége hívta ki a rendőröket. Kiderült, nem először került sor ilyen jellegű családi perpatvarra. Kényszerítés gyanúja miatt kezdett el nyomozni a rendőrség, ám végül kábítószer birtoklásának vétsége lett a vád... TV + Sztárok--Kiderült, miért viselt egyszerre két karórát Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20170822-kiderult-miert-viselt-egyszerre-ket-karorat-diana-hercegno.htmlDiana 1981 júliusában úgy szurkolt a lovaspólóban leendő férjének, Károlynak, hogy két karórát viselt. Sokáig senki sem értette, miért, de most kiderült. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági évfordulójukat ünneplik - Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170822-hosszu-katinka-es-shane-tusup-hazassagi-evfordulojukat-unneplik.htmlHosszú Katinka és Shane jól megérdemelt nyaralásukat töltik, és ott érte őket a házassági évfordulójuk is. Nézd meg, hogy ünnepelt a pár! TV + Sztárok--Soha nem adhatnak autogramot a brit királyi család tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20170822-soha-nem-adhatnak-autogramot-a-brit-kiralyi-csalad-tagjai-katalin-vilmos.htmlA királyi család rajongói ilyen ereklyével nem gazdagodnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.