Gesztesi Károly vágyik a szexre, de komoly kapcsolatot nem akar

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
szex Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly nagyon elfoglalt mostanában ezért sok minden nem fér bele az életébe, például egy komoly kapcsolat. A szexre azonban vágyik, és talál is rá társat, alkalmat.

Nem mindig volt fent Gesztesi Károly, az elmúlt időszakban több komoly mélypontot is megélt. Az alkoholproblémái és az ittas vezetés után azonban mostanra úgy tűnik, sikerült rendeznie a helyzetét, tele van munkával és életerővel.

Gesztesi Károly életében egy komoly kapcsolatnak most nincs helye Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Volt egy elég komoly mélyrepülésem két évvel ezelőtt. Akkor fél évig nem is dolgoztam, azzal a címszóval, hogy nincs rá szükségem. Aztán rájöttem, hogy ha megvonom magamtól a munkát, akkor még jobban befordulok" - mondta a színész, aki akkor el is döntötte, hogy a haláláig dolgozni fog. Gesztesit el is látják bőven tennivalóval, ezért sok mindenre nem jut ideje, például egy komoly kapcsolatra, de a testiségre azért igen. "

Férfi vagyok, vágyom egy nő érintésére, vágyom a szexre.

Nagy Adri énekesnő besokallt http://www.life.hu/sztarok/20170824-nagy-adri-befejezi-besokallt.htmlNagy Adri úgy érzi, teljesen beszippantotta a telefonja, ezért változtatni akar: letörli közösségi oldalainak alkalmazását mobil eszközéről... TV + SztárokOrigoHujber Feri nem fizet - börtönbe is csukhatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-hujbernek-le-kell-ulnie-a-tartozasat.htmlIsmét óriási a botrány Hujber Feri házatáján. Először felesége hívta rá a rendőrséget, majd kábitószer bitroklás vádjával nyomozás indult ellene. Az ügy lezárult, megkapta a bírósági végzést, melynek pénzbírság lett a vége - ezt saját közösségi oldalán tudatta a színész, ahogyan azt is, hogy esze ágában sincs felhagyni a droggal, sőt fizetni sem fog... TV + SztárokOrigoSzét alázták Hajdú Pétert az Rtl Klub új műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-hajdut-szetalaztak-az-rtl-uj-musoraban.htmlHamarosan látható lesz az Rtl Klubon a Roast című műsor, melyben sztárok önként vállalják, hogy más hazai sztárok rommá alázzák őket. Ganxsta után Hajdú is vállalta a nyilvános leégetést. Kapott is hideget és meleget egyaránt... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoGájer Bálint bevallotta, megcsalta menyasszonyáthttp://www.life.hu/sztarok/20170823-gajer-balint-megcsalta-menyasszonyat.htmlGájer Bálint a hazai swing koronázatlan királya meglepő őszinteséggel vallott Pilát Gábornak interjújában: megcsalta menyasszonyát, akivel hamarosan oltár elé állnak... TV + Sztárok--Ez volt Diana hercegné utolsó mondatahttp://www.life.hu/sztarok/20170823-diana-hercegne-utolso-mondata.htmlAugusztus 31-én lesz 20 éve annak, hogy a szívek királynője, Diana hercegné súlyos autóbalesetben életét vesztette. Évfordulója közeledtével számos eddig féltve őrzött titok derült ki..TV + Sztárok--Bódi Sylvi megmutatta, mekkorát nőtt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170823-bodi-sylvi-foton-mutatta-meg-mekkorat-nott.htmlBódi Sylvi döbbenetes dolgot mutatott meg közösségi oldalán: nem fér bele a ruháiba...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.