Kovács Patrícia szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban közösségi oldalán tudatta a tehetséges magyar színésznő, hogy férjével, Péterrel való kapcsolata a végéhez ért. Akkor türelmet kért mindenkitől, most azonban vallott a szakítással kapcsolatban.

A mindig mosolygós Kovács Patrícia mindenkit meglepett nagy bejelentésével, miszerint elválnak útjaik férjével, Péterrel. Jó ideig nem akart mesélni a körülményekről, most azonban a Meglepetés magazinnak beszélt érzéseiről.

Kovács Patrícia Fotó: Valami Hektor

"Amikor kiadtuk a közleményt, hogy Péterrel, hangsúlyozom párként - és nem szülőtársakként, barátokként - elválnak az útjaink, az már egy hosszú ideje érlelt, komoly döntés volt. Én sem így képzeltem az életem, hogy elválok, szerettem volna, ha a kislányom egész családban nő fel, és az apukájával a végsőkig küzdöttünk a kapcsolatunkért"- mesélte.

Hozzátette azt is, hogy bár elváltak újtaik, közel élnek egymáshoz és mindig számíthatnak a másikra.

"Érzelmi biztonságot ad a tudat, hogy amíg élünk, számíthatunk egymásra"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.