Ennyi pénzből tud megélni Stohl András

Fotó: Dudás Szabolcs - Origo -
pénz Stohl András fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András ha akarna se tudna több helyen dolgzoni, de szüksége is van a sok munkára, és az ezzel járó fizetésekre: elárulta ugyanis, mennyi pénzből tud megélni egy hónapban!

Stohl András a színházi karrierje mellett Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatában is játszik, emelett a Class Fm online rádiónak a műsorvezetőjeként is tevékenykedik. A sok munkának persze megvannak az előnyei és a hátrányai is, hiszen kevesebb ideje marad a csaldájára, ugyanakkor több a bevétele. A színésznek szüksége is van a pénzre, egyinterjúban ugyanis elárulta, mennyit kell keresnie ahhoz, hogy nullára jöjjön ki.

Ennyi pénzre van szüksége Stohl Andrásnak Fotó: Dudás Szabolcs - Origo

"Ahhoz, hogy nullán legyek, olyan másfél milliót. Ebben a gyerektartástól a ház hiteléig sok minden benne van. Őrület, de ez még ugyanaz a házhitel, amit már akkor fizettem, amikor a Zsámbéki-féle szakítás történt a Katonával" - árulta el Stohl, aki azt is elmondta a Magyar Narancsnak, hogy mennyit keresnek a színháázban. A csúcsgázsi 500 és 600 ezer forint között mozog, az átlag 300 ezret kap, de sokan vannak, akik csak 180-200 ezer forintot keresnek. Ő ötvenéves korára már elérte, hogy a legfelső kategóriába tartozzon!

Állítólag milliókat kap Stohl András a rádiózásért

A Class FM webrádióként próbál egy szeletet megszerezni a tortából, de a hallgatottsági adatok szerint egyelőre nem sokan követik a rádiót. Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter közös műsora sem vonzott sok hallgatót, pedig Stohl nem kevés pénzt kap érte! Ennyit keres állítólag a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.