Bombera Krisztina visszatér az ATV Híradójába

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Bombera Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptembertől újra híradózni fog Bombera Krisztina.  A Blikk arról számolt be, hogy Gajdos Tamás egyik partnere lesz a főműsoridős Híradóban az ATV–n.

Bombera a lapnak adott interjút, ebből kiderül, hogy átszervezések miatt kerül ismét az esti Híradóba. "Már lassan húsz éve vagyok a pályán, és ennek nagy részében ezzel a műfajjal foglalkoztam, így nem lesz annyira idegen a terep. Örülök az új feladatnak, amelyben egy pár hétig hétvégenként teljesítek, szeptember végétől pedig kéthetente hétköznaponként Gajdos Tamás egyik partnereként"- mondta Bombera Krisztina, aki hozzátette, hogy mivel a főműsoridős Híradókat fog vezeti, így lesz ideje hazaérni olyan időben, amikor a gyermekei még fent vannak. "Gyorsan nőnek, és ilyenkor tényleg fontos minden együtt tölthető idő."

Bombera Krisztina Fotó: Marton Szilvia - Origo

Drónfelvétel Vajna Tímea fenekérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170825-dronfelvetel-vajna-timea-testerol.htmlIlyen felvételeket még tényleg nem láttunk Vajna Tímeáról. TV + SztárokOrigoSzerelmes fotók - A valóságban is együtt van A sors útjai két főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170825--a-valosagban-is-egyutt-van-a-sors-utjai-ket-foszereploje.htmlMariMar a múlté. Hétköznap délutánonként, már A sors útjainak sztárjai próbálják meg elrabolni a tévézők szívét. Az igazság egyébként az, hogy a szappanopera két főszereplője a valóságban is szerelmespárt alkot. TV + Sztárok--Zalatnay Cini először láthatja unokáithttp://www.life.hu/sztarok/20170825-zalatnay-cini-eloszor-lathatja-unokait-londonban.htmlA 69 éves Zalatnay Saroltának ma is rengeteg fellépése van. Akad olyan hétvége, amikor egy nap alatt négy koncertet is ad, ezért pedig nagyon hálás az énekesnő. Azonban pont emiatt ezen a nyáron még nem láthatta Londonban élő lányát, Nikit és unokáit. De miről is van szó pontosan? Eláruljuk!TV + Sztárok--Jennifer Aniston férje ezeket posztolta Budapestrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-jennifer-aniston-ferje-budapesten.htmlNéhány napig Budapesten volt Justin Theroux. Jennifer Aniston férje már visszautazott az Egyesült Államokba, de előtte még csodás felvételeket posztolt Budapestről. TV + Sztárok--Szerinted is ők szerepelnek a Sztárban Sztár titokzatos videójában?http://www.life.hu/sztarok/20170815-ok-lesznek-iden-a-sztarban-sztarban.htmlNapok óta fut a TV2 és a Super TV2 adásainak szünetében, az új Sztárban Sztár előzetes. Bár az idei évad szereplői jelmezben vannak, vagy eltakarják magukat, azért lehet találgatni, hogy kik fognak minket szórakoztatni ősztől. TV + Sztárok--Tehetségkutató zsűritagja lesz Katy Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20170817-american-idol-zsurijeben-katty-perry.htmlCsúcsgázsit kap az egyetlen énekesnő, aki hajlik arra, hogy zsűritag legyen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.