Bombera Krisztina visszatér az ATV Híradójába

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Bombera Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptembertől újra híradózni fog Bombera Krisztina.  A Blikk arról számolt be, hogy Gajdos Tamás egyik partnere lesz a főműsoridős Híradóban az ATV–n.

Bombera a lapnak adott interjút, ebből kiderül, hogy átszervezések miatt kerül ismét az esti Híradóba. "Már lassan húsz éve vagyok a pályán, és ennek nagy részében ezzel a műfajjal foglalkoztam, így nem lesz annyira idegen a terep. Örülök az új feladatnak, amelyben egy pár hétig hétvégenként teljesítek, szeptember végétől pedig kéthetente hétköznaponként Gajdos Tamás egyik partnereként"- mondta Bombera Krisztina, aki hozzátette, hogy mivel a főműsoridős Híradókat fog vezeti, így lesz ideje hazaérni olyan időben, amikor a gyermekei még fent vannak. "Gyorsan nőnek, és ilyenkor tényleg fontos minden együtt tölthető idő."

Bombera Krisztina Fotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.