Lajcsi is beleavatkozott a mulatós balhéba

Forrás: TV2 -
Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Kimmel Tamás a napokban nem kímélte Kis Grófo zenéjét egy interjúban egyszerűen szemétnek nevezte azt. Pedig még az ő slágere is elhangzik a nyár sikerfilmjében a Pappa Pia moziban. Kis Grófo higgadtan reagált Szabó Kimmel szavaira.

Az ügyben a Bors Lagzi Lajcsit, vagyis Galambos Lajost is megszólaltatta. "Aki Mozartra gerjed, annak azt kell hallgatni, mindenki azt választ, amit csak akar"- mondta a Zeneművészeti Egyetemen diplomázott Lajcsi.

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos Forrás: TV2

"Szerintem a maga nemében hibátlan műfaj a mulatós, és nem kell megijedni attól, hogy támadják, lenézik. Régen az operettet is támadták. Kálmán Imrét osztrák zeneszerzőnek hívták a magyar sznobok, annyira utálták. Azt mondom, van, aki a sült kolbászt, van, aki a bélszínt szereti, egyik sem jobb a másiknál. Nem szabad minősíteni. Nem méltó párbaj ez az egész Szabó Kimmeltől, hiszen Kis Grófo – mondom ezt minden jó szándékkal – nem olyan felkészült zeneelméletből, mint a valamelyik zenei egyetemet végzett kollégák." – zárta le a vitát Lajcsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.