Az amerikaiak imádják Mariska Hargitay férjét, Peter Hermann-t

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit picture alliance/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
Mariska Hargitay Peter Hermnann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikaiak felfedezték maguknak Mariska Hargitay férjét, és most azon gondolkoznak, hogy nem vették észre eddig. Peter Hermann ugyanis szívdöglesztő!

Mariska Hargitay férjét eddig nem kapta fel az amerikai közönség, pedig már évtizedek óta a pályán van. Számos sorozatban és tévéfilmben játszott, de csak mostanra sikerült felfedezni a sármját. Peter Hermann már nem menekülhet a figyelő női tekintetek elől, de nem is csodálkozunk. Mariska Hargitay férje tényleg szívdöglesztő.

Peter Hermann szívdöglesztő Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit picture alliance/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

A pár egyébként 2004. augusztus 28-án házasodott össze, tehát már éppen 13 éve. Három közös gyermeket nevelnek, és nem sűrűn szerepelnek a címlapokon. Legalábbis eddig... Peter Hermannért ugyanis ezután biztosan dögleni fognak a nők, persze hiába.

A színésznek 3 gyermeke van Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.