Danny Blue szakításáról vallott: meglepetésként érte a vég

Forrás: Danny Blue Menedzsment -
szakítás Danny Blue
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Danny Blue is túl van már pár szerelmen, de egy igazán mély nyomot hagyott benne. A szakítás ugyanis meglepő és fájdalmas volt.

Sosem könnyű véget vetni egy kapcsolatnak, Danny Blue-nak is vannak rossz élményei a szakításról. Egyik első szerelme ugyanis olyan hirtelen vetett véget a kapcsolatuknak, hogy a bűvész egyszerűen nem tudta feldolgozni: vissza akarta hódítani.

Danny Blue első szerelme összetörte a bűvész szívét Forrás: Danny Blue Menedzsment

„Az egyik ilyen egyetemi buliban ismertem meg az első barátnőmet. A lány egy másik egyetemre járt. Nem volt nehéz észrevenni, hiszen egész egyszerűen beszólt nekem valamit. Spontán volt és piszkosul szemtelen. Mindenesetre így szóba elegyedtünk, majd természetesen aznap már együtt buliztunk, táncoltunk” - mesélte Danny, aki ezek után párszor randizott a lánnyal, és szerelembe is esett. Kár, hogy a lány másként érezte.

egyszerűen alig jutottam szóhoz.

Borsnak

Nyomozást rendelt el az ügyészség Ungár Anikó ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170828-nyomoznak-ungar-aniko-ugyeben.htmlUngár Anikó bűvésznő másfél évvel ezelőtt, hátulról ütközött bele egy autóba a XIII. kerületben. A nyomozás szerint felmerült, hogy segítségnyújtás helyett elhajtott a helyszínről. TV + SztárokOrigoVisszatér a Barátok köztbe Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20170828-visszater-a-baratok-koztbe-is-rekasi-karoly.htmlKét évvel a balesete után, a képernyőre is visszatérhet Rékasi Károly. A Barátok köztben, már tervezik Bartha Zsolt történetének folytatását. TV + Sztárok--Adásban mutatta meg nemi szervét Pumped Gabo (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170827-adasban-mutatta-meg-nemi-szervet-pumped-gabo-pumpedek.htmlA Pumpedék második, nyári évada még durvább, mint az első volt. A sorozat következő epizódjában, hétfőn Gabo még a péniszét is megmutatja.TV + Sztárok--Balázs Klári luxusautója miatt lett közellenséghttp://www.life.hu/sztarok/20170827-luxusautoja-miatt-lett-kozellenseg-balazs-klari.htmlDrága autója miatt már többször tettek megjegyzést Korda György feleségére, Balázs Klárira. A hot! magazinban válaszolt a támadóknak. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski a mellei miatt nem kap munkáthttp://www.life.hu/sztarok/20170827-mellei-miatt-nem-kap-munkat-a-emily-ratajkowski.htmlA 26 éves Emily Ratajkowski úgy érzi, hogy a keblei miatt sok munkától esik el. TV + SztárokOrigoNem indul ősszel Lilu műsora, a Keresem a családomhttp://www.life.hu/sztarok/20170827-nem-indul-osszel-lilu-musora-a-keresem-a-csaladom.htmlLilunak nem lesz műsora ősztől, hiába a családegyesítő sorozat remek nézettsége.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.