Kocsis Korinna Gianluca Vacchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen fotók kerültek fel a fiatal szépség közösségi oldalára: nem rejtette véka alá, hogy mennyire jól érezte magát Ibizán.

Kocsis Korinna már nem először járt Ibizán, de a hely szépsége annyira magával ragadta, hogy úgy döntött: ott fogja tölteni idén a nyár utolsó napjait. A 26 éves szépségkirálynő jó döntést hozott, ugyanis együtt bulizhatott Gianluca Vacchival, a világhírű milliárdos üzletemberrel.

Az 50 éves pasas egy jól menő cég tulajdonosa, amely többek között gyógyszerek, kozmetikumok és más egyebek csomagolásával is foglalkozik. Ám Gianluca nem ennek köszönheti a hírnevét, hanem a tetőtől talpig teletetovált testének, amit szívesen meg is mutat a világnak.

Sunset.. @effek #gvlifestyle

Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) által megosztott bejegyzés,

Nem csoda, hogy Korinna megtiszelve érezte magát a társaságában, hiszen a férfit több, mint 11 millió ember követi a közösségi oldalon. Azért ezt a számot rengeteg híresség megirigyelhetné tőle.

Ciao Sardinia...see you soon #gvlifestyle

Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) által megosztott bejegyzés,

7 kérdés az egészségről: Kocsis Korinna

Mennyire fittek a sztárok? Vajon voltak-e már súlyos betegek? És mi a helyzet a plasztikával? A Life.hu legújabb sorozatában most hétről hétre kikérdezünk egy hírességet, aki megosztja veletek a legjobb egészségtippjeit, és azokat a titkait, amelyekről eddig még talán sohasem beszélt. Ezúttal a gyönyörű szépségkirálynőt, Kocsis Korinnát faggattuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.