Ma 48 éves Brandon a Beverly Hills 90210-ből - Fotó

Forrás: AFP -
Jason Priestley Beverly Hills 90210
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leghíresebb szerepét játszotta el a Beverly Hills 90210-ben Jason Priestley. A ma 48 éves színész Brandon Walsh karakterét alakította a sorozatban, és még ma is így ismeri mindenki.

Színészi vér csörgedezett Jason Priestley ereiben, hiszen az édesanyja is ezen a pályán próbált érvényesülni. A színész karrierje reklámokkal kezdődött, később pedig kisebb szerepeket kapott televíziós sorozatokban. 1990-ben választották ki a számára áttörést hozó szerepre, azaz Brandon Walsh szerepére.

Ma 48 éves Brandon a Beverly Hills 90210-ből Forrás: AFP

A Beverly Hills 90210 világhírűvé tette Jasont, egy igazi ikonná vált főleg a tinilányok körében. Kétszer is Golden Globe-díjra jelölték a sorozatban nyújtott alakításáért. Kétségtelen, hogy az volt számára a csúcs, de azért azóta sem tűnt el teljesen. Feltűnt a Nevem Erl és az Így jártam anyátokkal című sorozatokban is, legutóbb pedig a Zoom című filmben láthattuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.