Diana hercegnőt figyelmeztette barátnője a tragédiára, de hiába

Forrás: AFP/John Stillwell -
tragédia Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő 20 éve hunyt el egy tragikus autóbalesetben, de még ma is élhetne, ha nem értelmezi félre barátnője jóslatát. Ő ugyanis figyelmeztette a hercegnőt a bajra. 

Diana egy hónappal a halála előtt még boldog volt és reményteli. Örült, mert a sok szenvedést okozó házassága véget ért, viszont volt két gyönyörű fia, akikkel sokkal többet tudott foglalkozni. Ezen kívül volt egy szeretője is, Dodi. Diana csak jó dolgokra készült, talán ezért nem szólalt meg benne a vészharang, amikor jó barátnője és asztrológusa a baleset előtt néhány héttel megnézte, mit tartogat számára a jövő.

Diana hercegnő utolsó hónapja boldogságban telt Forrás: AFP/John Stillwell

Egy napfogyatkozást látott ugyanis a kártyákban, de Diana nem akarta elhinni, hogy ez negatív dolgot jelent. Ebben az esetben ugyanis mindneképpen valamilyen változás következik be az ember életében, ezt a kártyát húzta ki Dianának Debbie Frank Vilmos születése előtt és Károllyal való válása előtt is. A hercegnő pedig hitt benne, hogy most is jó dolgok történnek majd vele.

Nyugodtnak, boldognak és optimistának tűnt.

The Sunnak
"Fogalmam sem volt arról, hogy meghal"

Megszólalt egy szemtanú Diana balesetéről: meg lehetett volna menteni


20 évig hallgatott Stanlee Culbreat, az ügyvéd, aki szemtanúja volt a tragikus baleset utáni perceknek. Állítja, az elejétől fogva úgy érezte, valami nincsen rendben azzal, ahogy a helyzetet a mentők és a rendőrség kezelte, pedig akkor még nem is tudta, ki ül az autóban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.