Így készülnek a Sztárban sztár maszkok: Videó!

Singh Viki Sztárban sztár Ekanem Bálint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi kisvideók kerültek napvilágra, amelyekből kiderül, hogy milyen munkálatok zajlanak a Sztárban sztár kulisszái mögött. 

Mindig le vagyunk döbbenve azon, hogy milyen profi átalakításokon mennek keresztül a Sztárban sztár versenyzői hétről hétre, ám azon nem sűrűn gondolkodunk, hogy kik, és milyen módon érik el a nem mindennapi eredményeket?

Nemrég azonban napvilágra került két különleges videó is: a híres énekesek szinte teljesen eltűntek a maszkmesterek kezei között. Singh Vikit és Ekanem Bálintot sem kímélték, csoda, hogy a borítás alatt kaptak levegőt:

Ekanem Bálint Emotát rejtette a gipszminta. Te rájöttél? Nézd meg, miből állt a folyamat! #sztarbansztar #tv20 #tv2

Sztárban sztár (@sztarbansztartv2) által megosztott bejegyzés,

A felvételeket végig nézve kiderül, hogy a maszkmesterek is bizony nagyon keményen dolgoznak, arról nem is beszélve, hogy munkaalanynak lenni sem lehet egyszerű. Úgy tűnik, hogy a versenyzőknek nem csak énekelni, táncolni, és színészkedni kell tudniuk, hanem viselni az ehhez hasonló "megpróbáltatásokat" is.

Janicsák Veca várja, hogy csúnya férfi legyen belőle: Videó!

Janicsák Veca alig várja, hogy kiderüljön, mire képes! Hamarosan a Sztárban sztár színpadán ő is bizonyíthat. A szép énekesnő egyáltalán nem fél attól, hogy esetleg elcsúnyítják sőt, már nagyon szeretné kipróbálni! Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.