Whitney Houston évekig leszbikus kapcsolatot folytatott asszisztensével

Whitney Houston leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikusan elhunyt énekesnő életéről dokumnetuumfilmet forgatnak, soha nem hallott részletek derülnek ki benne a sztárról. Whitney barátai például azt is elárulták, hogy az énekesnő évekig folytatott leszbikus viszonyt asszisztensével.

Whitney Houston talán még ma is köztünk lenne, ha nem akarta volna olyan nagy erővel eltitkolni szexuális beállítottságát. Barátai szerint ugyanis volt egy ember az életében, akire mindig számíthatott, aki meg tudta volna előzni a bajt, ám sajnos az a kapcsolat vége szakadt. Whintey Houston legnagyobb támasza ugyanis egy nő volt, méghozzá az asszisztense, Robyn.

Whitney Houston leszbikus kapcsolata megmenthette volna az sztár életét Forrás: AFP

Meghalt Whitney Houston - Bobby Brown magánkívül van a fájdalomtól


Meghalt Whitney Houston - a 48 éves énekesnő halálának okáról hivatalosan egyelőre semmit nem közöltek, de állítólag szállodai szobájának kádjában fulladt meg. Exférje, Bobby Brown teljesen összetört a hír hallatán. Olvasd el erről a life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.