házasság Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Májusban még a szakításának híre járta be a sajtó, de úgy tűnik, hogy kellett a szerelmeseknek ez a néhány hónap. Janicsák Veca és gyermekének apja összeházasodtak!

Nem semmi érzelmi hullámvasút van Janicsák Veca háta mögött: májusban szakítottak gyermeke apjával, de az énekesnő keményen állta a sarat. Nem ingott meg, csak ment tovább, ma pedig már úgy tűnik, kár is lett volna összezuhannia. A szerelmesek ugyanis rájöttek a külön töltött idő alatt, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, és össze is házasodtak a legnagyobb titokban.

Gyönyörű menyasszony volt Janicsák Veca! Forrás: Hot! Magazin

"A szakítás segített megérteni, hogy összetartozunk, és bár tudunk egymás nélkül élni, de nem akarunk" - árulta el Veca, aki azt is elmondta, monstanra erősödött meg nagyon a szövetségük. A romantikus lánykérés után jöhetett az esküvő, amire egy csodás erdőben kerítettek sort, Veca maga is olyan volt, mint egy tündér. Nem volt sok idejük a szervezésre, de minden barátjuk segített.

Nem vágytunk nagy dolgokra, csak arra, hogy könnyed, ízléses és meghitt legyen ez a nap,

Katalin hercegnő pipacsos ruhában emlékezett meg Dianáról: ezért volt tökéletes választáshttp://www.life.hu/sztarok/20170831-katalin-hercegno-pipacsos-ruhaban-emlekezett-meg-dianarol.htmlKatalin hercegnő, Vilmos herceg és Harry mindhárman tiszteletüket tették a kertben, melyet Diana emlékére hoztak létre. Katalin hercegnő pipacsos ruhában emlékezett meg a hercegnőről, aminél tökéletesebb ruhát nem is vehetett volna fel. TV + Sztárok--Damu Edina már nem iszik, de még mindig elvonón vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170831-damu-edina-mar-nem-iszik.htmlDamu Edina legutóbb még az alkohol rabja volt, és kislányát sem sűrűn láthatta. Sok mindenen ment keresztül, de úgy tűnik, már látja a fényt az alagút végén: elvonón van, de már nem iszik. Meg szeretne változni gyermekéért. TV + SztárokOrigoRékasi Károly elárulta, mikor tér vissza a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20170831-rekasi-karoly-baratok-kozt-visszateres.htmlRékasi Károly hamarosan visszatér a Barátok köztbe, és már a dátum is megvan.TV + Sztárok--Újra mankóval jár Herendi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20170831-herendi-gabor-alomutazo-interju.htmlPontosan egy évvel ezelőtt motorbaleset érte a Valami Amerika rendezőjét, Herendi Gábort. Gábor most az Álomutazó beharangozóján ismét mankóval jelent meg. Riprterünknek elmondta, hogy miért kell segítség megint a járáshoz.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKiderült, miért nem vált el 10 év különélés után Koltai Róbert és Pogány Judithttp://www.life.hu/sztarok/20170831-10-ev-kuloneles-utan-sem-valt-el-koltai-robert-es-pogany-judit.htmlKoltai Róbert szerint van egy különleges összetartó erő közte és felesége között, ami akkor sem engedi őket szabadulni egymástól, ha már nem élnek együtt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKeresztes Ildikó lett a gyerekek rémálmahttp://www.life.hu/sztarok/20170831-keresztes-ildiko-interju-alomutazo.htmlA nemrég Lovagkereszttel kitüntetett Keresztes Ildikó a rémálom szerepét kapta meg az Álomutazó előadásban. Ildi elmondta, alapvetően is a gonoszt választotta volna, hiszen közelebb áll hozzá a karakterszerep. És hogy mivel piszkálják barátai, mióta megkapta legújabb kitüntetésé? A videóban ezt is elmondta.TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.