Jancsó Miklós unokája, Ábel vette feleségül Janicsák Vecát

Forrás: Hot! Magazin -
esküvő Janicsák Veca férje Janicsák Veca Jancsó Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jancsó Miklós unokája, Ábel vette feleségül nemrégiben Janicsák Veca énekesnőt. A fiatalok három hónapja szakítottak, a külön töltött idő azonban rádöbbentette őket, hogy nem akarnak egymás nélkül élni.

"Veca és Ábel szinte sosem jelentek meg nyilvánosan együtt, nem hencegtek a kapcsolatukkal. Ábel civil, nem akart szerepelni, ráadásul a lányukat, Emmát sem gyakran mutatták meg a kíváncsi szemeknek. Pedig Ábel hozzá lehet szokva a felhajtáshoz és a kamerához, ugyanis a nagypapája nem más, mint Jancsó Miklós filmrendező, a nagymamája pedig Mészáros Márta. Ábel is hasonló pályán indult el, fotós lett, sőt a Temetetlen halott című filmben játszott is" - mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor, aki további részleteke is elárult az esküvőről. Vecát az édesapja, a Z'Zi Labor frontembere, Janicsák István kisérte az oltárhoz, a ruhát pedig az édesanyjával választotta ki az énekesnő. A tökéletes, csipkés ruhát egy vidéki szalonban találták meg.

Férjhez ment Janicsák Veca Forrás: Hot! Magazin

Veca és Ábel öt év után idén májusban jelentették be, hogy különválnak. Közös gyermekük, Emma, 2016 januárjában született. A szakítás nem egy harmadik fél miatt történt. Három hónap után azonban újra egymásra találtak, és rögtön össze is házasodtak.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.