Ez okoz nézeteltérést Falusi Mariann és Lang Györgyi között

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Falusi Mariann Lang Györgyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legendás barátnők Falusi Mariann és Land Györgyi, most azonban kiderült, van, amiben ők sem értenek egyet.

"Nézeteltérésünk, vagyis inkább vitánk csakis munkaügyben, a megoldások különbözőségén alakult ki néha. De természetesen a közös cél mindig felülírta a felesleges szócsatákat. Egy kicsit sem vagyunk nehéz emberek, ha nem áll az utunkba butaság, vagy ha nem vagyunk céltáblái pusztán rosszindulatból, félelemből, öncélú bántásból eredő piszkálódásnak" - árulta el Ripostnak Falusi Mariann, aki jövőbeli terveikről is mesélt. Nemsokára saját dalaik mellett színpadra visznek ismert musical- Edith Piaf- és Karády Katalin-dalokat is.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ezért lépett vissza az első Megasztártól Wolf Katihttp://www.life.hu/sztarok/20170902-visszalepett-az-elso-megasztartol-wolf-kati.htmlWolf Kati 2010-ben szerepelt az X-Faktorban, azt azonban kevesen tudják, hogy 2003-ban a Megasztárban is helye lett volna, ő azonban nem vállalta a szereplést. TV + Sztárok--Az X-Faktor kreatív poducere az idei show-ról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170902-az-x-faktor-kreativ-poducere-schiwert-takacs-laszlo-az-idei-show-rol-nyilatkozott.htmlSchiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere a műsor hetedik évadának kezdetekor stábunknak mesélt az idei jelentkezőkről, arról, hogy a mentorok mekkora szabad kezet kaphatnak a műsorban, valamint megtudhattunk azt is, szerinte miért jelentkeznek olyanok a műsorba, akik nem is tudnak énekelni. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huEgymásnak esett Tóth Gabi és Náray Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20170902-egymasnak-esett-toth-gabi-es-naray-erika-verekedos-jelenetben.htmlAhogyan azt a Class FM hallgatói már megszokhatták, nem telhet el Morning Show sztárvendég nélkül. Nem volt ez másképp csütörtök reggel sem, Pataki Zita, Stohl András és Janklovics Péter ezúttal Tóth Gabival beszélgetett. Kiderült, hogy az énekesnő min dolgozik jelenleg és az is, minek köszönhető zenei stílusváltása és milyen hatással volt rá halálközeli élménye.TV + SztárokOrigoBalhé az X-Faktorban: ByeAlex megsértődött mentortársairahttp://www.life.hu/sztarok/20170902-balhe-az-x-faktorban-byealex-megsertodott-mentortarsaira.htmlA 2017-es évad válogatójának egyik szereplője miatt robbant ki a konfliktus az X-Faktor stúdiójában. A srác ByeAlex-hasonmásként állt színpadra, a mentorok - Radics Gigi, Gáspár Laci és Puskás Peti - pedig kijelentették, hogy a produkció Alex Kedvesem című dalára emlékeztette őket. "Ha ez így folytatódik, hazamegyek a g...be. Hagyjatok békén! – fakadt ki ByeAlex a hallottak miatt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMotoros nővel karambolozott Kozsó: a rendőrség nyomoz az ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20170902-motoros-novel-karambolozott-kozso-a-rendorseg-nyomoz-az-ugyben.htmlMotorossal karambolozott Kozso. A baleset még augusztusban történt, az ütközésre másképp emlékszik az énekes, és másként a robogón ülő nő, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A sípcsont és szárkapocscsont törése miatt hónapokig nem tud dolgozni. Rendőrség nyomoz az ügyben. TV + SztárokOrigoNyugdíjba megy a Szomszédok Giovannija, azaz Kápolnai József http://www.life.hu/sztarok/20170901-nyugdijba-megy-a-szomszedok-giovannija.htmlKápolnai Józseffel 13 évig találkozhattak a nézők a Szomszédok mentős jeleneteiben, mint Giovanni. Ő azonban a való életben is ezt a hivatást űzte, sokkal tovább, mint a sorozatban: most nyugdíjba ment. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.