Bajor Lili elárulta, miért nem volt édesapja mellett a halálakor

Fotó: Life.hu -
Bajor Imre Bajor Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor Imre lánya sokáig nem beszélt gyászáról. Most azonban a színésznőnek készülő Lili megtörte a csendet, és elmondta, hogyan élte meg édesapja korai halálát.

"Sokáig mindenkit, magamat is vádoltam azért, hogy meghalt. Ezért szinte senkivel nem beszéltem arról, ami történt, sem arról, hogy mit érzek. Még anyával sem" - mondta el a Storynak Bajor Lili és azt is elárulta, miért nem volt haldokló édesapja mellett.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Amikor apa meghalt, én épp külföldön nyaraltam. Sokáig ostoroztam magam, miért mentem el, hisz tudtam, hogy súlyos beteg. (...) Elhessegettem magamtól a gondolatot, hogy esetleg meghalhat, úgy éreztem, ő olyan kedves, jószívű, őszinte lelkű ember, akire a világnak szüksége van, tehát nem halhat meg. Itt kell maradnia. Ráadásul az utolsó időben volt két hét, amikor nagyon jól volt, és azt gondoltam, ez már örökre így marad" - tette hozzá.

Titkos hódolójával fotózták le Tóth Veráthttp://www.life.hu/sztarok/20170903-titkos-hodolojaval-karcsi-babaval-fotoztak-le-toth-verat.htmlNem, nem arról van szó, hogy az énekesnő bepasizott volna. Igaz, amilyen klasszul néz ki, már az sem lehet messze. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Megátkozták Gáspár Lacit?http://www.life.hu/sztarok/20170903-megatkoztak-gaspar-lacit-x-faktor-versenyzo.htmlKiverte a biztosítékot Gáspár Lacinál egy jelentkező az X-Faktorban. A mentor azt hitte, a versenyző meg akarja átkozni, ezért kiabálva rohant fel a színpadra, hogy véget vessen a produkciónak. A versenyző műanyag, kötőtűkkel átszúrt babával akart voodooszertartást előadni. A babára a mentorok nevét is rávéste. TV + SztárokOrigoIlyen X-Faktor-mentor lesz Radics Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20170902-ilyen-x-faktor-mentor-lesz-radics-gigi-enekesno.htmlMiután Tóth Gabi elhagyta az X-Faktort, a megüresedett mentorszékbe a Megasztár egykori nyertese, Radics Gigi ült. A mindig mosolygó és kedves énekesnőre szigorú mentorszerep is jutott. De, hogy miképpen hogyan birkózott meg a feladattal, milyen karaktereket keresett és tudott-e kellőképpen szigorú lenni? A life.hu-nak erről beszélt. TV + SztárokOrigoMeghalt Tolvai Reni édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20170902-meghalt-tolvai-reni-edesapja-az-enekesno-a-facebookon-tudatta.htmlTolvai Reni édesapja 52 éves volt. A férfi egy családi nyaraláson lett rosszul, szívroham miatt halt meg. TV + SztárokOrigoEz okoz nézeteltérést Falusi Mariann és Lang Györgyi közötthttp://www.life.hu/sztarok/20170902-ez-okoz-nezetelterest-falusi-mariann-es-lang-gyorgyi-kozott-munkaugyben.htmlLegendás barátnők Falusi Mariann és Land Györgyi, most azonban kiderült, van, amiben ők sem értenek egyet.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSéftanfolyamra sincs pénze Gáspár Beánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170902-seftanfolyamra-sincs-penze-gaspar-beanak-bea-asszonynak.htmlAz adócsalási ügy miatt lassan mindenről le kell mondania Gáspár Beának. Nemrég milliókat nyert, ma már a főzőtanfolyamra sincs pénze. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.