Détár Enikő: "Annyi rosszat és jót kaptam"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Détár Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő színésznő lett a Sztárban Sztár rangidős szereplője. Az interjúban elmondta, mit gondol fiatal társairól, milyen szerepektől tart, valamint hogy gyermekei várják-e már anyut például férfiként.
Varga Viktor: "Nagyon súlyos álmaim vannak"http://www.life.hu/sztarok/20170903-varga-viktor-az-alomutazo-cimu-darabban.htmlVarga Viktor nagy álmodozó. Miután új slágerét megalkotta, az Álomutazó című darabba is meghívást kapott. De hogy az énekesnek mennyire jött be a celebmentes életforma, mikről szokott álmodozni, és éppen milyen a kapcsolata szerelmével, az interjúban elmondta.TV + SztárokOrigoPumped Gabót még sosem láttuk így őrjöngeni: Videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170903-pumped-gabo-totalisan-kiborult.htmlPumped Gabo totálisan kiborult. Így őrjöngeni még soha nem láttuk, és nem is merünk belegondolni, hogy mit valósított meg azok közül, amikkel fenyegetőzött. TV + SztárokOrigoVillám sújtott le egy zenei fesztiválra Franciaországban, tizenöten megsérültekhttp://www.life.hu/sztarok/20170903-villam-sujtott-le-egy-zenei-fesztivalra-franciaorszagban-tizenoten-megserultek.htmlVillám sújtott le egy zenei fesztivál résztvevőire Franciaországban szombaton, a balesetben tizenöten megsérültek.TV + Sztárok--Sebestyén Balázs úgy vette el Vikit, hogy sosem kérte meg a kezét http://www.life.hu/sztarok/20170903-sebestyen-balazs-nem-kerte-meg-viki-kezet-megis-a-felesege-lett.htmlBalázs tulajdonképpen soha nem kérte meg úgy igazán, felesége Viki kezét. Elmondta, hogy házasodtak össze. TV + Sztárok--Így készítette fel Istenes Bence Kiss Ramónát az X-Faktorrahttp://www.life.hu/sztarok/20170903-igy-keszitette-fel-istenes-bence-kiss-ramonat-az-x-faktorr.htmlAz X-Faktor egykori műsorvezetője bizalmasan elárulta Raminak, hogy mire számíthat a meghallgatásokon. TV + SztárokOrigoBajor Lili elárulta, miért nem volt édesapja mellett a halálakorhttp://www.life.hu/sztarok/20170903-bajor-lili-elarulta-miert-nem-volt-edesapja-bajor-imre-mellett-a-halalakor.htmlBajor Imre lánya sokáig nem beszélt gyászáról. Most azonban a színésznőnek készülő Lili megtörte a csendet, és elmondta, hogyan élte meg édesapja korai halálát.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.