Ezért akadt ki az X-Faktor válogatóján ByeAlex

ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor mentora, ByeAlex kiakadt az első válogatóról szóló adás alatt. Hogy mennyire viselte meg a mentort a felvétel, és valójában mi volt, ami igazán kiakasztotta, arról a Life.hu-nak beszélt. 

Bocsánatot kért Brad Pitt Jennifer Anistontólhttp://www.life.hu/sztarok/20170903-bocsanatot-kert-brad-pitt-jennifer-anistontol-hogy-elhagyta.htmlAmióta csak kiderült, hogy Brad Pitt Angelina Jolie-ba szerelmes, a világ kettészakadt. Legalábbis az emberek többsége mindig is erős érzelmi töltettel érvelt, ha az volt a kérdés, Aniston vagy Jolie a jobb választás Pitt számára. Nos, mivel mindkét kapcsolat véget ért, talán egy harmadik lett volna az... Mindenesetre Jennifer szimpatizánsai most örülhetnek, a színész bocsánatot kért exnejétől. TV + Sztárok--Muri Enikő imádkozik a várpalotai körhintabaleset sérültjeiérthttp://www.life.hu/sztarok/20170903-muri-eniko-imadkozik-a-varpalotai-korhintabaleset-serultjeiert-o-is-ott-volt.htmlMuri Enikő is ott volt Várpalotán szombat este, amikor meghibásodott a vidámparki körhinta, amelyből többen kizuhantak. Az énekesnőt megrendítették a történet, Facebook-posztban írta le, imádkozik a sérültekért. TV + SztárokOrigoTitkos hódolójával fotózták le Tóth Veráthttp://www.life.hu/sztarok/20170903-titkos-hodolojaval-karcsi-babaval-fotoztak-le-toth-verat.htmlNem, nem arról van szó, hogy az énekesnő bepasizott volna. Igaz, amilyen klasszul néz ki, már az sem lehet messze. TV + SztárokOrigoIlyen X-Faktor-mentor lesz Radics Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20170902-ilyen-x-faktor-mentor-lesz-radics-gigi-enekesno.htmlMiután Tóth Gabi elhagyta az X-Faktort, a megüresedett mentorszékbe a Megasztár egykori nyertese, Radics Gigi ült. A mindig mosolygó és kedves énekesnőre szigorú mentorszerep is jutott. De, hogy miképpen hogyan birkózott meg a feladattal, milyen karaktereket keresett és tudott-e kellőképpen szigorú lenni? A life.hu-nak erről beszélt. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Megátkozták Gáspár Lacit?http://www.life.hu/sztarok/20170903-megatkoztak-gaspar-lacit-x-faktor-versenyzo.htmlKiverte a biztosítékot Gáspár Lacinál egy jelentkező az X-Faktorban. A mentor azt hitte, a versenyző meg akarja átkozni, ezért kiabálva rohant fel a színpadra, hogy véget vessen a produkciónak. A versenyző műanyag, kötőtűkkel átszúrt babával akart voodooszertartást előadni. A babára a mentorok nevét is rávéste. TV + SztárokOrigoBalhé az X-Faktorban: ByeAlex megsértődött mentortársairahttp://www.life.hu/sztarok/20170902-balhe-az-x-faktorban-byealex-megsertodott-mentortarsaira.htmlA 2017-es évad válogatójának egyik szereplője miatt robbant ki a konfliktus az X-Faktor stúdiójában. A srác ByeAlex-hasonmásként állt színpadra, a mentorok - Radics Gigi, Gáspár Laci és Puskás Peti - pedig kijelentették, hogy a produkció Alex Kedvesem című dalára emlékeztette őket. "Ha ez így folytatódik, hazamegyek a g...be. Hagyjatok békén! – fakadt ki ByeAlex a hallottak miatt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.