Muri Enikő imádkozik a várpalotai körhintabaleset sérültjeiért

Muri Enikő Várpalota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő is ott volt Várpalotán szombat este, amikor meghibásodott a vidámparki körhinta, amelyből többen kizuhantak. Az énekesnőt megrendítették a történet, Facebook-posztban írta le, imádkozik a sérültekért. 

Muri Enikő szombaton este azon a rendezvényen lépett fel, ahol a körhintabaleset történt. Az énekesnő fül- és szemtanúja volt az esetnek, erről posztjában így ír:

„Ma Várpalotán léptem fel. Mielőtt színpadra álltam, történt valami megmagyarázhatatlan és egyben felháborító dolog. Fül- és szemtanúja voltam az esetnek, imádkozom a sérültekért, és bízom benne, hogy a helyi pletykák nem igazak, mely szerint halott is van. Felfoghatatlan. Senkit nem akarok lebeszélni ezekről a körhintákról, mindenki szórakozzon kedvére, ahogyan csak akar, de az egyszer biztos, hogy az én kedvem egy életre elment ezektől. Borzasztóan sajnálom, ami ma történt, sok erőt küldök az érintetteknek" - olvasható.

Forrás: Muri Enikő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.