Titkos hódolójával fotózták le Tóth Verát

Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem, nem arról van szó, hogy az énekesnő bepasizott volna. Igaz, amilyen klasszul néz ki, már az sem lehet messze. 

"Egy titkos hódolóval. Karcsi baba egy cukorzsák volt a tegnapi partyn! Hódolatom kölcsönös" - írta Vera az Instagram fotó kísérőszövegében.

Egy titkos hódolóval:-))))❤️❤️ Karcsi baba egy cukorzsák volt a tegnapi partyn! Hódolatom kölcsönös:-))

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

Ilyen X-Faktor-mentor lesz Radics Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20170902-ilyen-x-faktor-mentor-lesz-radics-gigi-enekesno.htmlMiután Tóth Gabi elhagyta az X-Faktort, a megüresedett mentorszékbe a Megasztár egykori nyertese, Radics Gigi ült. A mindig mosolygó és kedves énekesnőre szigorú mentorszerep is jutott. De, hogy miképpen hogyan birkózott meg a feladattal, milyen karaktereket keresett és tudott-e kellőképpen szigorú lenni? A life.hu-nak erről beszélt. TV + SztárokOrigoMegszökött otthonról az X-Faktor gyerek sztárja http://www.life.hu/sztarok/20170902-elkoltozott-otthonrol-az-x-faktor-gyerek-sztarja.htmlA családja teljesen el van keseredve, remélik, hogy a fiuk hamarosan hazatér. TV + Sztárok--Meghalt Tolvai Reni édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20170902-meghalt-tolvai-reni-edesapja-az-enekesno-a-facebookon-tudatta.htmlTolvai Reni édesapja 52 éves volt. A férfi egy családi nyaraláson lett rosszul, szívroham miatt halt meg. TV + SztárokOrigoSéftanfolyamra sincs pénze Gáspár Beánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170902-seftanfolyamra-sincs-penze-gaspar-beanak-bea-asszonynak.htmlAz adócsalási ügy miatt lassan mindenről le kell mondania Gáspár Beának. Nemrég milliókat nyert, ma már a főzőtanfolyamra sincs pénze. TV + SztárokOrigoSzexi fotón pózol Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20170902-szexi-foton-pozol-kiss-ramona-az-x-faktor-musorvezetoje.htmlKiss Ramónáért mindig is odavoltak a követői és ez most, legújabb fotójánál sincsen másképp. A műsorvezető az Instagramra vadító fotót posztolt. TV + SztárokOrigoDétár Enikő nem hitte, hogy egyszer ilyen boldog lesz http://www.life.hu/sztarok/20170901-detar-eniko-nagyon-boldog-peterrel.htmlDétár Enikő már 4 éve alkot egy párt Péterrel, sőt, már közös otthonuk is van, amiben mindketten nagyon boldogok. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.